تو صف فروشگاه بودیم من پشت این مرتیکه بودم بد دیدم وقتی جلوش باز شد ک حساب کنه برگشت گفت شما بفرمایید جلو منم فکر کردم چون باردارم نخاسته تو صف بایستم یهو کل بدنشو از پشت زد بهم من فقط فاصله گرفتم اومدم اینور دیدم روشو کرده اونور پشت دستشم داره میزنه ب باسن ی زنه نمیدونم چرا نزدم تو گوشش نمیدونم چرا دیگه حوصله بحث کردن با کسیو ندارم با هیچکس اصلأ نمیدونم کار درست چیه دیگه از بدازظهر هی میپیچه تو سرم حالم بد میشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
😐😐😐😐😐عزیزم خب شوهر کی همچین اجازه ای میده؟؟؟منم تنها بودم
ن میدونی شوهرمن عصبیه کلاوحشتناکه ای جور مواقع قابل پیش بینی نیست
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
بعد میگن مردا فلانن بهمانن چرا اصن یکی ببینه دلش بخواد مگه مردا حیوانن؟ تحویل بگیرن
همه که صفرتا صد تو جامعه خودکنترلی ندارن
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
خدانکند روزی همچی چیزی برام پیش بیادک بخادشوهرمم بینه خون میندازه وسط وای حتی کسی اجازه نداره جلوش م ...
ما خانوما اونقدر قوی هستیم نیاز نیست یه مرد دیگه بیاد ازمون طرفداری کنه
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره.
عزیزم بارداری باید اول مراقب بچت باشی تا تربیت دیگران تصمیم درستی گرفتی
من ی ادم فوق العاده عصبی بودم پرخاشگر از وقتی باردار شدم ی ارامش عجیبی تو رفتارمه ک بعضی وقتا خیلی خوبه ولی بعضی چقتاهم بدم میاد از این همه خونسردی ک با ذاتم هماهنگی نداره