2777
2789

خوااااااااهش میکنم

اللللللالتماس میکنم تاپیک های حس ششم رو نفرستین تو پر بازدید ها خیلی مسخره هستن بخدا

ی چیزی بهتر بزارین لططفا

اصلا کی اول این جریان حس ششم رو راه انداخت تو این سایت

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اینجا خیلی بی چهاچوب و واقعا داره جای خطرناکی میشه و سطح پایین

جدا از این حس ششم ک چندین باره پربازدید میشن،تاپیکای سیاسی و توهین قومیتا هم پربازدید میشن و ن تعلیقی ن ترکوندنی هیچی

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میترسم فردا پسفردا بیان ادعای خدایی و وحی و پیامبری کنن این حس ششمیا

یعنی چی اخه

شده مثل فا.لگیرا

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

اینجا خیلی بی چهاچوب و واقعا داره جای خطرناکی میشه و سطح پایینجدا از این حس ششم ک چندین باره پربازدی ...

اینجا فقط اگه حرف حقو بزنی تعلیق میشی

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بخدا👍

یبار تاپیک زدم نظرتون چیه یه سایت بسازم بهتر از نینی سایت با این امکانات

نینی یار زد 1 ماه تعلیقم کرد

یبار تاپیک زدم نظرتون چیه یه سایت بسازم بهتر از نینی سایت با این امکاناتنینی یار زد 1 ماه تعلیقم کرد

😂😂😂😂ملوم خب

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️