2777
2789
عنوان

امروز ی مرده از پشت خودشو مالید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من جات بودم خشتکش ومیکشیدم رو سرش 

به بار برام پیش اومد چنان زدم توگوشش ده متراونورترصداش پیچید

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

عزیزم بهتر که هیچی نگفتی چون یه دعوای بد تو فروشگاه میشد وتنش بدی به خودت وبچه وارد می‌شد تازه اگه آدم کینه ای هم بود شاید بیرون فروشگاه منتظر بود تا بیای بیرون ویه صدمه ای بهت بزنه

وای یادم انداختی

من شاید9سالم اینا بود رفته بودیم بازار

وایساده بودم کنار پیاده رو 

مامانم رفته بود داخل مغازه

یهو یه مرتیکه ای دستشو زد ب پشتم

وای من بچه بودم نمیدونستم چرا اینجوری کرد

هیچوقت هیچ جا نگفتم ولی هنوز تو ذهنم مونده

خدا لعنتشون کنه همچین ادمایی رو

من جرر میدم یاروحتی همسرم همراه من باشه و متوجه نشه جوری دعوا راه میندازم ک‌همسرم یارو جر بده

بله من یبار بچگی واسم پیش اومد خودم نفهمیدم مامانم فهمید، موقع رد شدن از خیابون انگاری مرد پشتیه دستشو زده بوده بهم

یه جوری هوار زد سرش که یارو تند تند گذاشت در بره، مامانم افتاد دنبالش یه مشت پروند به گردن و فکش 🤣

از همونجا منم توی بزرگسالی برام یکی دوبار که پیش اومد بااینکه به سختی چیزی متوجه شدم ولی فوری واکنش دادم و داد و بیداد کردم

ادم از خانواده این چیزارو یاد میگیره، اگه به دخترا هی بگن هیس اشکال نداره حالا ابرومون رو نبر، دخترا هم ممکنه اینجور مواقع بیخیال بشن اون ادم هم پررو بشه

البته یه مواقعیم هست ادم حوصله جنگ اعصاب نداره مثل این خانم، که کار درستیم کرده چون حامله ست واسش خوب نیست به خودش واسه دعوا فشار بیاره

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
از پس مرد مرد بر میاد وگرنه یه سیلی بزنه می‌افتی زمین

وای در این جور مواقع نباید سکوت کنی

اگر بگی فلان مرد بهت دست زده قانون جرش میده

این مطمین هستم

چون کسی ک تو دادگاه گفت کافیه بگی فلانی تو خیابان بهم دست زد حتی شاهد نداشته باشی یارو جر میدن

برعکس اینکه بگی شوهرم من زد دوتا شاهد میخوان

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اون زن جلویی اصلأ نفهمید یا نمیدونم خودشو زد ب اون راه جالب بود برام

نباید ادم خودشو بزنه به اون راه، به این نر ها شجاعت میده واسه دفعات بعد

لااقل دوبار رسوا بشن یا حتی عواقب داشته باشه براشون توی دفعات بعدی دست و دلشون میلرزه پیش خودشون میگن الانم اگه خودمو بمالم مثل اون سری طرف میخواد داد و بیداد کنه بد میشه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
بله من یبار بچگی واسم پیش اومد خودم نفهمیدم مامانم فهمید، موقع رد شدن از خیابون انگاری مرد پشتیه دست ...

آره توحاملگی سکوت خوبه

ولی دمت گرم مثل منی

منم جررمیدم قشنگ 

جوری ک همسرم میگم تو خودت یارو جر میدی من کاره ای نیستم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر