2777
2789
عنوان

احساس خنگ بودن ولم نمیکنه

207 بازدید | 20 پست

من امتحان ریاضی (تجربیم)اونطور که میخواستم ندادم و مامانم گفت یعنی چی مگ اون همه نرفتی تقویتی چرا نباید خوب داده باشی چرا اعصابمو خورد میکنی:/الان حس میکنم خیلی خنگم من نهم همیشه معدلم بالا بود و نزدیک ۲۰ تقریبا و الان همش دارم گند میزنم خیلی اعتماد به نفسم افت کرده چه غلطی بکنم اخ😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیت با پارسال فرق کرده بنظرت؟

نمره هام....

وضع روحیم و کلا لایف استایلی که داشتم

من الان معمولا شب رو میخوابم اما اون موقع ها شب امتحان بیدار بودم میخوندم و روتین پوستی میکردم ورزش میکردم و الان فقط درس میخونم و شبم به موقع میخوابم ولی گند میزنم

هستن من خودم هشتم و نهم با معدل 20 رفتم تجربی ولی معدل دهمم شد 17 ونیم😕😂تازه نهایی ها نابود ترن

من مستمر رو معلما با ارفاق اینا دادن به غیر زیست که ۱۷.۷۵ بودم و ریاضی که ۱۶.۵ همه رو بالای ۱۹ شدم

میخواستم اونا رو تو ترم جبران کنم ولی الان مستمر باید بیاد ترمو جم کنه:/

اکثرا دهم افت تحصیلی دارن تا اواسط سال مشاورم میگفت طبیعی به بعد اگه ادامه داشت پیگیر باش 

روش درس خوندنت شاید درست نیست یا ذهنت درگیر چیزیه 

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

اکثرا دهم افت تحصیلی دارن تا اواسط سال مشاورم میگفت طبیعی به بعد اگه ادامه داشت پیگیر باش روش درس خو ...

نمدونم راستش بعد اینکه امتحان دادم تقریبا متوجه میشم چه اشتباهی باعث شد گند بزنم

بزرگترین اشتباهم درس نخوندن تو تابستون بود

نمدونم راستش بعد اینکه امتحان دادم تقریبا متوجه میشم چه اشتباهی باعث شد گند بزنمبزرگترین اشتباهم درس ...

خب چه اشتباهی باعث میشه خراب کنی امتحانتو؟ یعنی بی دقتی میکنی؟

منم تابستون رو نخوندم پشیمون نشدم الان 

فکرتو درگیر گذشته نکن

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم