2777
2789
عنوان

خدا کساییو که برای دیگران دعا مینویسنو لعنت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 82 پست
۴۰ روز تو خونه گذاشتم اثر نکرد اخه زیاده چجوری حفظ کنم

تو شروع کن .

اثرشو میزاره ...

خیلی راحته راحت تر از چیزی که فکرشو کنی .

نمیدونی چجور دعایی گرفته؟ 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از دوستای منم همینجور بود همیشه درد داشت از درد گریه میکرد دکترام چیزی پیدا نمیکردن از بعد عقدش اینجوری شد خلاصه به اصرار زنداییش میره پیش یه دعا نویس میگفت از گردن تا پام کرده زیر گندم دعا خونده گندمارم گفته برید بدید کبوترای آزاد بخورن میگفت به طرز معجزه آسایی خوب شده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تو شروع کن .اثرشو میزاره ...خیلی راحته راحت تر از چیزی که فکرشو کنی .نمیدونی چجور دعایی گرفته؟

خود کسی ک نوشته خودش دعانویسه نمیدونم به روش یهودیا نوشته چجوری نوشته باطل نمیشه ک نمیشه دقیقعا برادرمم علاعم منو داره دوتایی افتادیم گوشه خونه

مخلوط آب  نمک  سرکه  گلاب  داخل اسپری بریز  به تمام منزل اسپری کن  حين اسپری کردن  چهار قل و  وان یکاد  سوره فیل سوره نصر  بخون انشاالله تأثیر مثبت رو حس کنی تجربه شده هست 

خدایا نگاهم به لطف توست خداوندا روزیم ده آنچنانی که بزرگی توکلم به درگاه پر مهر توست 
پیش کی رفته

نمیدونم عزیزم نپرسیدم فقط تعریف کرد 

شما هم یه جای مطمئن برو سرکتاب باز کنه برات 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید