2777
2789

پسر ش گیر داده بود که باید سفالگری درست کنم و بلدم و فلان 

اونم دستگاه ش تو خونه ما بود 

خودتون که می دونید کثیف کاری زیاد داره منم گفتم بیارم دستگاه و ببر خونتون 

بعد دقیقه نود زرنگ خانم گفت پسرم دم در با گل سفالگری باز کن در و 

که خونه من کثیف بشه 

منم باز کردم اومد 

نذاشتم باز کنه گل و دستگاه و گذاشتم تو کارتن ش 

بعد یکم با بچه م بازی کرد گفتم ببر تو خونه تون درست کن 🤪

به تو هم می‌رسه این مدال

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه مدال بنداز گردن خودت که شما زدی شاخشو شکوندی حریف همین خوبه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

کاری خوبی کردی در مقابل همچین شخصی 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

چه مادر بی فکری خوب چرا بچه اش رو ضایع میکنه ، یا دستگاه بخره یا خیلی محترمانه ازت قرض بگیره

از مادرایی که بچه شون رو برای کارها و نیتهای خودشون تحقیر میکنن خیلی بدم میاد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم