جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
واقعا دمش گرم من قبل بچه داشتن فک میکردم نامادری بودن خیلی آسونه و تعجب میکردم از نامادری بد رفتار اما الان که خودم بچه دارم میفهمم بزرگ کردن بچه دیگران کار واقعا سختی هست خدا براش خیر بخواد
من هم اگه بتونم و شرایطش باشه تو ذهنمه در آینده وقتی بالای 30 سالم شد برم یه بچه رو به سرپرستی بگیرم
تا بچه هست چرا بچه آورد:)))
تازه خانوم های مجرد که شرایطش رو داشته باشن توی اولویت دومن خیلی خوبه
سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم. بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:) لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که میتونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جوابهاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85