جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مردم عادی چه جوری پسر داماد میکنن؟ دختر خوب میبینن با خانواده اش درمیون میگذران میرم خواستگاری
اینجا ک والا اکثرن رل دارن و دوست میشن . بعد دلشون،خواست ازدواج میکنن . تازه سنتی رو قبول ندارن . ولی خوب من اون خواستگاری رسمی رو هم امتحان کردم. نشده
خب چه مشکلی داره حتما قسمت هم نبودید برید خواستگاری یه دختر خانوم دیگه من دیدم هزار جا خواستگاری رفت ...
هزار جا؟؟من تو همین ب مورد کلی وابسته شدم تاوان دادم . سر خورده شدم . بعدشم میگم ی نفر نبوده . تو مجازیم بارها طرد و بلاک شدم . وقتی میدونم تهش نشه چرا برم جلو
اینجا ک والا اکثرن رل دارن و دوست میشن . بعد دلشون،خواست ازدواج میکنن . تازه سنتی رو قبول ندارن . ول ...
من نمیدونم دیگه واقعاً چه جوری شما رو راهنمایی کنم اما تنها دعا میکنم انشالله یه خانوم خوبی قسمت تون بشه که بعداً از اینکه ازدواج کردید و همچین خانومی دارید شاکر خدا باشید و خوشبخت بشید
شما خواستگاری که میرید وابسته نشیدبزارید عروس جواب مثبت بدن که بیشتر برید و بیاید از هم خوشتون اومده ...
اقا عروس ک اول جواب مثبت نمیده. طرف تا سر عقد موردی بیینه راحت میزنع زیرش . حتی تو ازدواجم قبل بچه میتومه مهریه بذاره اجرا . حتی من دیدم با بچه هم جدا شدن .