2777
2789
وقتی میگم با لگد پرتم کردم واقعا اینجوری بوده ها. طرف چنتا دری وری گفته . تحقیر کرده بعدشم بلاک . د ...

من میگم شما چرا اول میخوای با اون خانوم پیام بدی و در ارتباط باشید برید اول از همه با خانواده اش صحبت کنید و پیشنهاد خواستگاری بدید 

این ارتباط مجازی قبلش رو تمام کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میگم شما چرا اول میخوای با اون خانوم پیام بدی و در ارتباط باشید برید اول از همه با خانواده اش صحب ...

خوب با اطلاع خانواده هم بوده . حتی با خانودم رفتم جلسه اشنایی. و زیر نظر خانواد هاا پیام میدادم . اینبارم دختره نمونده و ول کرده . 

مردم عادی چه جوری پسر داماد میکنن؟ دختر خوب میبینن با خانواده اش درمیون می‌گذران میرم خواستگاری

اینجا ک والا اکثرن رل دارن و دوست میشن . بعد دلشون،خواست ازدواج میکنن . تازه سنتی رو قبول ندارن . ولی خوب من اون خواستگاری رسمی رو هم امتحان کردم. نشده

خوب با اطلاع خانواده هم بوده . حتی با خانودم رفتم جلسه اشنایی. و زیر نظر خانواد هاا پیام میدادم . ای ...

خب چه مشکلی داره حتما قسمت هم نبودید 

برید خواستگاری یه دختر خانوم دیگه 

من دیدم هزار جا خواستگاری رفتن تا آخر یه خانوم خوبی قسمت سوم شده

خب چه مشکلی داره حتما قسمت هم نبودید برید خواستگاری یه دختر خانوم دیگه من دیدم هزار جا خواستگاری رفت ...

هزار جا؟؟من تو همین ب مورد کلی وابسته شدم تاوان دادم . سر خورده شدم . بعدشم میگم ی نفر نبوده . تو مجازیم بارها طرد و بلاک شدم . وقتی میدونم تهش نشه چرا برم جلو

اینجا ک والا اکثرن رل دارن و دوست میشن . بعد دلشون،خواست ازدواج میکنن . تازه سنتی رو قبول ندارن . ول ...

من نمی‌دونم دیگه واقعاً چه جوری شما رو راهنمایی کنم اما تنها دعا میکنم انشالله یه خانوم خوبی قسمت تون بشه که بعداً از اینکه ازدواج کردید و همچین خانومی دارید شاکر خدا باشید و خوشبخت بشید 

من میگم شما چرا اول میخوای با اون خانوم پیام بدی و در ارتباط باشید برید اول از همه با خانواده اش صحب ...

تهش چی ؟ طرف اخلاق گندمو نمیفهمه؟ بخواد تو همون عقدم میزثع زیرش.  ممتون از راهنمایی های ارزنده 

هزار جا؟؟من تو همین ب مورد کلی وابسته شدم تاوان دادم . سر خورده شدم . بعدشم میگم ی نفر نبوده . تو مج ...

شما خواستگاری که میرید وابسته نشید

بزارید عروس جواب مثبت بدن که بیشتر برید و بیاید از هم خوشتون اومده باشه بعد وابسته بشید 

هنوز توی جلسه ی اول که کسی وابسته نمیشه

من مجردی خیلی عشق ازدواج بودم 

الان پشیمونم

حواست رو جمع کن از رو احساسات خودتو به فنا ندی 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

شما خواستگاری که میرید وابسته نشیدبزارید عروس جواب مثبت بدن که بیشتر برید و بیاید از هم خوشتون اومده ...

اقا عروس ک اول جواب مثبت نمیده.  طرف تا سر عقد موردی بیینه راحت میزنع زیرش . حتی تو ازدواجم قبل بچه میتومه مهریه بذاره اجرا . حتی من دیدم با بچه هم جدا شدن .