2777
2789
عنوان

امپول زدم به داداشم بعد شر کرده🫥

165 بازدید | 2 پست

واسه ریزش مو بیوتین بپنتن میزنه خب کلا امپول های ویتامین ب دردناکه بعد همشو کشیدم یه سرنگ ۵ میلی زدم بهش تازه سوزنشم عوض کردم که نازک تر باشه

امپول زدن منم دیگه همه میدونن خوب میزنم امپول های زنداداشمم من میزنم

این الان شر کرده که وقتی زدی درد کرد🫥اولین بارش بود ویتامین ب زده همیشه من امپولاشو میزنما الان شر کرده🫠البته شوخی میکنه من بیجنبم سر شوخی

پشیمون شدم

لایک نکن خواهر منننن  

😐🚶‍♀️

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

استادم میگفت اولین بار اومدم به بابام آمپول زدم و خیلیم دردش اومده ولی مقصر نحوه آمپول زدن نبوده حالا مگه تو کتش میرفت که داروش دردناک بوده بعد تا یک ماه همه جا ابروشو برده گفته این بلد نیست آمپول بزنه 😭😂

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره