2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون بهتون زنگ نزنه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نزن

من با اینکه ازدواجم کردم میذارم اول شوهرم زنگ بزنه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
روزی دوبار مثلا من همش زنگ میزدم ی جاهایی ناراحت میشدم تو خودم میریختم کلی گریه ولی خب واقعیتش چیز د ...

روزی دو بار کمه؟؟؟؟؟؟ ما شنبه باهم حرف نزدیم امروزم فک کنم شب کاره ینی میشه دو روزه ک حرف نزدیم بعد میگی روزی دوبار بهت زنگ میزده میگفتی توجهش کم شده گرفتی مارو

نزنمن با اینکه ازدواجم کردم میذارم اول شوهرم زنگ بزنه

الان از شنبه حرف نزدیم جمعه من زنگ زدم شنبه هم ظهر از سرکار اومد خونه کلا زنگ نزد امروزم فک کنم شبکار باشه دو روزه حرف نزدیم

ن دو هفتس همو ندیدیم

چی بگم والا ! یک مدت شما هم دیرتر تماس بگیر بین عکس العملش چیه ،البته به روش نیار و رو دنده لجبازی ننداز خیلی نامحسوس و سوسکی

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
نمیدونم

من براساس تجربم بهت میگم .

اینکاررو بکن 

اصلا اصلا بهش نزنگ.

ذات مردا اینجوریه نباید از بودنت مطمئنش کنی نباید بهش بفهمونی ک بیکاری .

باید بفهمه ک سرت شلوغه .

یکم ازش دورشو . اگه توبراش مهم باشی میاد سراغت .

اگه ازت پرسید چرا نمیزنگی بگو یکم سرم مشغوله حالا الکی یه چی بگو. اگه گفت بخاطر اینه ک قبلا سراغتو نمیگرفتم بگو نه اصلا. کاره دیگه پیش میاد. 

دم دستی نباش. مردا از دم دستیا خوششون نمیاد.