2777
2789

منم ده تا فرستادم برام دعا کنید موقعیت خیلی بدی دارم 

درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکم‌کروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ده تا فرستادم برام دعا کنید موقعیت خیلی بدی دارم

برات دعات کردم و صلوات فرستادم تو هم برای من دعا کن تا سر حد مرگ استرس دارم دعا کن مشکلم حل بشه 

خدایا امشب به درگاهت پناه آوردم آبرومو حفظ کن تا آخر عمرم بنده خوبت میشم به عهد و پیمانم با تو وفادار میمونم نجاتم بده دست غیب الهی نجاتم بده آبرومو حفظ کن بخیر کن از سرم 

استارتر برای برطرف شدن مشکلم صلوات بفرست 

منم برات فرستادم 

خدایا امشب به درگاهت پناه آوردم آبرومو حفظ کن تا آخر عمرم بنده خوبت میشم به عهد و پیمانم با تو وفادار میمونم نجاتم بده دست غیب الهی نجاتم بده آبرومو حفظ کن بخیر کن از سرم 

برات دعات کردم و صلوات فرستادم تو هم برای من دعا کن تا سر حد مرگ استرس دارم دعا کن مشکلم حل بشه

عزیزم منم ب خدا التماس میکنم آبرومو حفظ کنه چون موقعیتم خیلی خیلی سخته امضاتو دیدم خودم تجسم شدم 

برات دعا میکنم ک خدا دستتو بگیره و نجاتت بده صدتا صلوات برات میفرستم امیدوارم مشکلت حل شه 

درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکم‌کروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!  
عزیزم منم ب خدا التماس میکنم آبرومو حفظ کنه چون موقعیتم خیلی خیلی سخته امضاتو دیدم خودم تجسم شدم برا ...

ممنونم عزیزم الهی که خیر ببینی الهی همین خدا بهمون نگاه کنه و با ضمانت خدا نجات پیدا کنیم هیچ کس جز خدا نمیتونه کمک کنه منم همین امشب کلی برات دعا میکنم الهی که دعامون به درگاه الهی برسه و مشکلمون براحتی حل بشه

ممنونم عزیزم الهی که خیر ببینی الهی همین خدا بهمون نگاه کنه و با ضمانت خدا نجات پیدا کنیم هیچ کس جز ...

عزیزم حرفات خیلی ته دلمو روشن کرد به این حرفا واقعا نیاز داشتم ان‌شاالله همینطور ک الان دل منو شاد کردی خدا دلتو شاد کنه دل منم برا همیشه شاد کنه صدرصد خدا به هردومون و هرکسی ک الان احتیاج داره خدا ضمانتش کنه نگاه میکنه من مطمعنم🥺💗💗💗

عزیزم حرفات خیلی ته دلمو روشن کرد به این حرفا واقعا نیاز داشتم ان‌شاالله همینطور ک الان دل منو شاد ک ...

عزیرممممم 

قربونت عزیزم 

نگران نباش درست میشه درست میشه ما جز خدا کسیو نداریم بهش توکل کردیم حتما نتیجه میگیریم 

تنها کسی که وفاداره فقط خداست 

به وفای خدا اعتماد کن 

خودمم ته دلم پر از ترس و دلشوره ست طوریکه بدنم لمس شده 

ولی همش دارم دعا زمزمه میکنم خدا شنونده و بیناست 

بنده های خدا بی رحمن تنها و تنها و تنها خداست که ارحم الراحمینه 

انشالله توی همین هفته بهم خبر بدیم که خدا کمکمون کرد و نجات پیدا کردیم 

برام بازم دعا کن منم برات دعا میکنم 

❤️❤️❤️🤲🤲🤲