2777
2789

خونمون نسبت به خونه های دوستام خیلی زشته اونا همشون تختای پفی کف اتاق پارکت یه میز پره لوازم آرایشی درو دیوار پره نقاشی یه پنجره بزرگ و یه کمد گنده  دیوارا پره ریسه برگ و لامپ  با آینه های گنده لایت دار ببنفش دارن بااینکه اتاقهای همشون بمب ترکیده انگار ولی از اتاق تمیز من هزار برابر خوشگل تره بااینکه بابام کارمنده ولی بااین حال مستاجریم و خونمون ده ساله همینه  اینجا نمیریم چون همسایه هامون همه اشنان و کلا خونه هام خیلی گرونه ساخته این خونه افتضاحه دوستام همش میگن می‌خوایم بیام خونتون نمیدونم تاکی بپیچونمشون ولی زندگی خیلی قشنگتر میشد اگه یه اتاق بهتر داشتم(الان یه عده میان میگن سطح دغدغش:ولی اینم بدون این یکی از اونایی پس اینو نگو)

منم خیلی دوست دارم اتاق قشنگ خودمو داشته باشم شبا تصور می‌کنم دیزاین میکنم تو ذهنم😂

ولی طوری نیستم حسرت بخورم تو هم سعی کن منفی نباشی راضی باشی چون خودت اذیت میشی

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم . منم تو اتاقم فقط یه تخت داشتم و پدرمادرم اصلا اعتقادی به تزیینات و .. و اینکه بچه باید امکانات داشته باشه نداشتن و میگفتن که همینکه یه اتاق داری از سرت زیاده .

منم خب مثل تو از کسی دعوت نکردم بیاد خونمون و خب برای همین هم دوستیمون در حد مدرسه شده بود دیگه و با تموم شدن کلاسا و درس دوستی ما هم تموم شد .

...🥀🍂

منم خیلی دوست دارم اتاق قشنگ خودمو داشته باشم شبا تصور می‌کنم دیزاین میکنم تو ذهنم😂ولی طوری نیستم ح ...

منم حضرت نمی‌خوردم اصن بش فک نمی‌کردم چون اونموقع کسی نمیومد خونمون دوستیم نداشتم که خونش خوشگل باشه

درکت میکنم . منم تو اتاقم فقط یه تخت داشتم و پدرمادرم اصلا اعتقادی به تزیینات و .. و اینکه بچه باید ...

اکثرا نی نی سایتیا براهمین تنهان اکثردوستیایه تااخر عمر همین موقع به وجود میاد

الهی بگردم 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری