2777
2789

تو تاپیک قبلیمم گفتم خیلی اذیت میشم شوهرم مخیط کارش خیلی خانم زیاده و اونام اصلا رعایت نمیکنن عشوه زیاد میان و.... گاها به فکرم بر خلاف میلیم منم با یه.... اقا دوست بشم بلکه فراموش کنم شوهرمو و برام مهم نباشه.... 

ببخشین این حرفو زدم..... 

ولی نمیدونم فقط چرا همین راه حل به نظرم میاد برخلاف میل باطنی ام... 

و حتی تلاش کردم اینکارو بکنم به هیچکس علاقمند نمیشم.... 

دیوانه ای چه ربطی بهم دارن اصلا به این چیزا ادم نباید فکر کنه 

توهم عشوه اتو صدبرابر برای شوهرت کن و همه انرژیتو بزار که حس نکنه از تو بهتری هست که بره سمت سراب سیراب شه این چه حرفیه خواهرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیوانه ای چه ربطی بهم دارن اصلا به این چیزا ادم نباید فکر کنه توهم عشوه اتو صدبرابر برای شوهرت کن و ...

اصلا مرد چرا باید بین هزار تا زن کار کنه؟ مگه اکه جاهاشون برعکس بود شوهرشون اجازه میداد

اصلا مرد چرا باید بین هزار تا زن کار کنه؟ مگه اکه جاهاشون برعکس بود شوهرشون اجازه میداد

چرا اجازه ندن این دیگه خیلی شخصی سازیه اینکه همه اجازه نمیدن من همه اطرافیانم توی شرکتای بزرگ پر از زن و مرد کار میکنن

چرا اینقدر تفکیک جنسیتی میکنید ؟ خانوم میخواستن منظورشونو برسونن میگن پر دختر قطعا به همون اندازه یا بیشتر اقاهم هست محل کارشون

دیوانه ای چه ربطی بهم دارن اصلا به این چیزا ادم نباید فکر کنه توهم عشوه اتو صدبرابر برای شوهرت کن و ...

من ادم عشوه زیاد نیستم اخه سن اونام از من خیلی کمتره و کلا من به اندازه ش به خودم میرسم و شیک هستم از همه لحاظ ولی میدونم اونا خیلی برای اینکه کاراشونو انجام بدن لاس میزنن با شوهر من یا سایر افرادی که اونحا کار میکنن

من ادم عشوه زیاد نیستم اخه سن اونام از من خیلی کمتره و کلا من به اندازه ش به خودم میرسم و شیک هستم ا ...

دیگه عزیزم هرطور خودت میدونی تلاشتو برای زندگیت و شوهرت کن اگه ادم درستی باشه بهت میگه مشکلی نیست نباید حساس باشی اون فکراتم شوهرت نمیتونه ماری براشون انجام بده خودت کنترل باید کنی

دیگه عزیزم هرطور خودت میدونی تلاشتو برای زندگیت و شوهرت کن اگه ادم درستی باشه بهت میگه مشکلی نیست نب ...

منم خودم سرکارم صبح میرم تا 4 عصر محیط کاریم همع خانمن من ادم خسته بیام منزل در کنار بچه داری خانه داریطو کار بیرون چطور عشوه بزیزم 

الان یه پیامک تو گوشی شوهرم دیذم نوشته استاد تو رو خدا این نمره رو بهم بدین شما هر چی بخوای من دریغ ...

چقدر کثیفن ملت بهت حق میدم 

راجب این با شوهرت صحبت کن که هیچوقت خودش رو نیاره پایین بخاطر همچین چیززتیی و جایگاه استادیشو جفظ کنه یطور با گوشه کنایه بگو