2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باور کن نظر خودم هم همینه، و خانوادمو مدت زیادیه که کنار گذاشتم چون فقط برام دردسر درست می کنن و از ...

عزیزم معلومه خیلی خوش قلب و مهربونی

مطمئن باش خدا چند برابرش رو بهت برمی‌گردونه 

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشین🧡

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
رمز موفقیتت چیه من معلمم هستم ۲۴سالمه

رمز خاصی نداره، مهم اینه که خودت به خودت چجور نگاه می کنی؟ 

جدایی رو عیب می دونی؟ یا اتفاقا خودت رو جسور و با اعتماد بنفس می بینی، 

من عاشق خودمم، با اینکه ویژگی مثبت خاصی هم ندارم، اخلاقم هم خوب نیست تازه ولی به نظرم هر کسی عاشق من بشه خیلی خوشبخته 

رمز خاصی نداره، مهم اینه که خودت به خودت چجور نگاه می کنی؟ جدایی رو عیب می دونی؟ یا اتفاقا خودت رو ج ...

ولی تو تاپیکات فکر کنم گفتی پولداری

خب پول قدرت میده ب ادم

ببخشید کارت چیه ک پول در میاری

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
ولی تو تاپیکات فکر کنم گفتی پولداریخب پول قدرت میده ب ادمببخشید کارت چیه ک پول در میاری

یک سوم سهام شرکت همسر سابقم برای منه، دوتا استارتاپ دیگه هم دارم که در واقع سرمایهگذارشون منم و نقش مستقیمی توی ادارشون ندارم 

خب حیف نبود شما بی شغل، شوهر پزشک داشتی

نه حیف من بودم که اونجا عزتم کم شده بود ، دارایی هم دارم برای زندگی کردن، همسر الانم هم موقعیتشون خیلی بالاتر از همسر سابقمه