2777
2789
چون کارش وابسته به همسر سابق منه، فک می کرد ما جدا بشیم بیرونش می کنن که اینجور هم نشد، الانم برای خ ...

اوووووه

پس نیاد بهتر

اصلا منت کشی نکنیا

مامانت هم هرموقع اومد گله کرد تو هم غر بزن سرش ، بگو به جای اینکه تو روزای سخت حمایتم کنه پشتم باشه منو ول کرد توقع داشت به خاطر سود اون من زندگیمو حروم کنم ، تو روزای سخت کنارم نبود الانم نمیخوام تو خوشیام کنارم باشه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رازش آسونه، ازدواج اولم با پسر خالم بوده، الان گروهی که می خوان همسر سابقم دخترشونو بگیره نمیان عروس ...

حالا من خواهرای نامزد سابقم و فامیلام اومدن با خانواده ی شوهرم دوست شدن که آمار منو بگیرن 😂

بهش پیام بده و از بی قراری مادرت بگو. بگو ب خاطر من نه اما ب خاطر مامان بیا. ب هرحال اگه بیاد یه جور ...

چه آبرویی عزیزم،هر بارم میاد یه دردسر و حرف جدید زنش تولید می کنه، همسرم هم چون می دونه خیلی میره رو اعصابم ازش خوشش نمیاد فقط به خاطر من بهش احترام میذاره 

صدبار گفتم به مامانم ولی قبول نمی کنه

دیگه این مشکل خودشه

میتونه با قضیه کنار بیاد نمی‌تونه نیاد

من نمیگم خدایی نکرده بی احترامی کن یا دلش رو بشکن ولی تو مسئول راضی نگه داشتن همه نیستی باید به فکر خودت و زندگیت هم باشی 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
بعد جدایی حالت چطور بود؟؟؟من میگم کسی نزدیکم نمیشع😢😢😢😢

چرا نزدیکت نشه؟ من سوگم خیلی طولانی نبود به خاطر شرایطی که داشتم ولی واقعا اینجور نیست، من همه ی مورادیی که بهم پیشنهاد دادن بعد طلاقم پسرایی بودن که ازدواج نکرده بودن و همشون هم موقعیت های خوبی داشتن 

دیگه این مشکل خودشهمیتونه با قضیه کنار بیاد نمی‌تونه نیادمن نمیگم خدایی نکرده بی احترامی کن یا دلش ر ...

باور کن نظر خودم هم همینه، و خانوادمو مدت زیادیه که کنار گذاشتم چون فقط برام دردسر درست می کنن و از دور مراقبشون هستم ، اونا پول می خوان بهشون میدم ولی از دور ، ولی مامانم خیلی بی قراری می کنه