2777
2789
عنوان

رابطه ی خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب من خیلی نیاز دارم بهشارزو دارم یه بار بغلم کنه تا حالا یه سال از عقدمون میگذره بغلم نکرده نمیتونم ...

یاد دوران عقد خودم افتادم

خدا میدونه چی بمن گذشت

خواعر شوهر من حسود بود  خدا میدونه چقد  اذیتم کرد

ولی همه پشت اون بودن من اگه نشون میدادم ناراحتم با یه ایل آدم طرف بودم

من الانم که دوتا بچه دارم هنوز اسم خوار شوهره میاد استرس میگیرم

شوهر تو مث شوهر منه میخواد نشونه بده حالا که زن گرفته میونش با خانواده و خواهر و ایناش تفاوتی نکرده و مثل قبلشه

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
یاد دوران عقد خودم افتادمخدا میدونه چی بمن گذشتخواعر شوهر من حسود بود خدا میدونه چقد اذیتم کردولی ...

ینی هنوزم شوهرت تغییر نکرده؟امیدوارم یه روزی یه جوری یه اتفاقی بیوفته که از همه دل بکنه فقط با تو خوب بشه

خب من خیلی نیاز دارم بهشارزو دارم یه بار بغلم کنه تا حالا یه سال از عقدمون میگذره بغلم نکرده نمیتونم ...

چقد عجیب دلیلش چیه؟؟ 

نکنه زیاد خودتو بهش میچسبونی 

شوهرمن باخواهرش خیلی رابطه خوبی داره بگو بخند رقص بوس بغل 

اوایل یکم ناراحت شدم ولی پیش خودم گفتم خواهرشه چه ربطی به من داره حالا خواهرش فوق العاده زیباس من به اندازه ایشون زیبا نیستم ولی اصا به این چیزانیس 

من دخالت نکردم چون میدونستم بدترمیشه فک کن توعروسیا میرف باخواهرش میرقصید منم کارش نداشتم تاخودش کشیده شد سمتم 

ولی مثلا به خواهراشو مامانش میگه کسی حق نداره به زنو بچه من حرفی بزنه که ناراحت بشن 

ولی خب من خواهرشو خیلی دوس دارم 

ولی شوهرم آدم من نیس 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫