2777
2789
عنوان

رابطه ی خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 44 پست
الهی عزیز دلم؛ باهاش تنها که شدین برخورد کن اول از خواهرش تعریف کن که فکر نکنه حسودی بعد بگو منم زنت ...

فایده نداره خیلی حرف زدم خیلی تلاش کردم بی محلی کردم محبت کردم هرکار به فکرم میرسید اما تغییری نکرد

چقد عجیب دلیلش چیه؟؟ نکنه زیاد خودتو بهش میچسبونی شوهرمن باخواهرش خیلی رابطه خوبی داره بگو بخند رقص ...

من خیلی کم میبینمش اصلا دنبالم نمیاد ولی وقتی میاد دنبالم مثلا دستشو میگیره یا به دستش تکیه میدم خیلی چندشش میشه😔اصلا حالش بد میشه بهم دست نمیزنه منم ناراحت میشم اونم از ناراحتی من ناراحت میشه ولی تغییری نمیکنه.منم دقیقا با خانوادش مشکل ندارم به نظرم خود شوهرم مشکل داره.حتی بعضی وقتا فکر. میکنم عاشق خواهرشه.من خودم قیافم بد نیست همیشه هم مرتب و خوشگل لباس میپوشم تا حالا نامرتب نرفتم پیشش اما اینا تاثیری نداره از من فراریه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی هنوزم شوهرت تغییر نکرده؟امیدوارم یه روزی یه جوری یه اتفاقی بیوفته که از همه دل بکنه فقط با تو خو ...

خیلی زمان بره   اینا اینجوری بزرگ شدن 

خودم برادرم اصلا محلم نمیذاره جواب سلامم رو هم بزوووور میده  واسه همین درک رابطشون برام یکم تعجب آورع

و خورد میشم از هر طرف بی توجهی میبینم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
خیلی زمان بره اینا اینجوری بزرگ شدن خودم برادرم اصلا محلم نمیذاره جواب سلامم رو هم بزوووور میده و ...

منم دقیقا همینجورم هیچ کس ندارم مثلا من مریض میشم کسی ندارم باهام بیاد دکتر شوهرمم اهمیت نمیده اما خدا نکنه خواهرش چیزیش بشه ... خب چرا ازدواج میکنن اینا وقتی نیازی به زن ندارن لعنت بهشون

من خیلی کم میبینمش اصلا دنبالم نمیاد ولی وقتی میاد دنبالم مثلا دستشو میگیره یا به دستش تکیه میدم خیل ...

عجیبا غریبا شاید دعا بینتون گرفتن 

ولی خدایی دعوایی نیستی غرغرو چی همه چیو داری میگی؟؟؟؟یاازاینایی که براهرچیزی میگی طلاق؟؟؟ 

مگه میشه یکی بی هوا باهات بدباشه ولی طلاقتو نده مردا به هیچ عنوان کنارکسی که دوسش ندارن نمیمونن مث مازنانیستن الخصوص وقتی بچه نباشه 

به هیچ عنوانم ربطی به رابطش باخواهرش نداره 

شماتمرکزتو بذار رو رابطه خودتون 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

منم دقیقا همینجورم هیچ کس ندارم مثلا من مریض میشم کسی ندارم باهام بیاد دکتر شوهرمم اهمیت نمیده اما خ ...

یا خدا 

منم همینطورم که

من مریض بشم اسم دکتر نمیاره واسه زایمانام جفتشو یه سر زد و رفت شهرستان  بیشرف

بعد مادرشو برد چشمشو عمل کنه برد دکتر مرخصی گرفت

خیلی غصم میشه

حتی بچه هامو دکتر نبرد تو مریضیشون

من خیلی کم میبینمش اصلا دنبالم نمیاد ولی وقتی میاد دنبالم مثلا دستشو میگیره یا به دستش تکیه میدم خیل ...

راستی منم خیلی بخودم میرسم خوشکلم هستم 

ولی خواهرشوهرم کلا توزیبایی زبانزده توفامیل 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

راستی منم خیلی بخودم میرسم خوشکلم هستم ولی خواهرشوهرم کلا توزیبایی زبانزده توفامیل

راسش خوار شوهر من  معمولیه  من قشنگ ترم  ولی جذب اون میشه شوعرم

به نظرم ربطی به زیبایی نداره  اینا یچیزی دیگشونه

من تا بتونم نمیرم تا روانم آروم باشه

عجیبا غریبا شاید دعا بینتون گرفتن ولی خدایی دعوایی نیستی غرغرو چی همه چیو داری میگی؟؟؟؟یاازاینایی که ...

از کجا بفهمم دعا گرفتن؟

باور کن هیچ کاری نکردم خودش بیخودی باهام بد شد حتی خودشم نمیدونه چرا اینطوری شده

از کجا بفهمم دعا گرفتن؟باور کن هیچ کاری نکردم خودش بیخودی باهام بد شد حتی خودشم نمیدونه چرا اینطوری ...

احتمالا دعایی چیزیه

ماهم این ادم شوهرام تو این چیزان  به چشم دیدم و تهمت نمیزنم  به عینه دیدم تو دفترچش

راسش خوار شوهر من معمولیه من قشنگ ترم ولی جذب اون میشه شوعرمبه نظرم ربطی به زیبایی نداره اینا یچ ...

منم همینو میگم میگم اصلا ربطی به این چیزا نداره علاقه خواهربرادریه

از کجا بفهمم دعا گرفتن؟باور کن هیچ کاری نکردم خودش بیخودی باهام بد شد حتی خودشم نمیدونه چرا اینطوری ...

دعانویسا شاید کسی طلسم سردی گرفته چیبگم والا فقط همین به ذهنم رسید منکه اعتقادندارم ولی قرآنم گفته دعاطلسموهس

ولی تهش افسردگی میاره

باید یکم جسور تر باشی و درموردش باهاش صحبت کنی

من خودم مشکلتو داشتم   

اگه اهل سازشی که با زمان حل میشه مث مال من

و همشم اسم طلاق نیار  بجاش درموردش حرف بزن