2777
2789
عنوان

خاستگار دارم چجوری بیماریمو بعش بگم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 108 پست
بعد ازدواجم پسوزیاریس گرفتم بدنم پوست پوست و تاولای ابکیه ولی بگو اگه از اخلاق و منش شما خوشش بیاد ق ...

اعومم مرسی بابت دلداری و صحبتهای منطقیت🥲

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما بگو عزیزم همین اول کار و اگر چن بار خواستگار اومده و بخاطر مشکلت رفتن کلا خواستگار دیگه خونه را ...

خاستگار اومده خودم نپسندیدم اما اکسم هیچ مشکی نداشت 

نه نداره🥲

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
میفهممت. الهی خدا برات دری باز کنهخدا مسبب الاسبابه

خدا از دهنت بشنوه من یکی که کم آوردم 

اعومم مرسی بابت دلداری و صحبتهای منطقیت🥲

از خدا بخواه هرچی قیمتته همون شه اگه قراره همپات باشه ایشالا بشه و خوشبخت بشی اگه قراره آفت جونت بشه همین بهونه بشه بره پشت سرشو نگاهم نکنه

از خدا بخواه هرچی قیمتته همون شه اگه قراره همپات باشه ایشالا بشه و خوشبخت بشی اگه قراره آفت جونت بشه ...

وای دقیقا همینو میخام 

بخدا اکسم ذره ای مشکل نداشت با مشکلم اصن میگف ابن حرفا چیه چرا بدم بیاد توعم عادیی حالا یکم پوستت ایراد داره که همه آدما ایراد دارن مال تو یخورده بیشتره 

حتما بگو عزیزم همین اول کار و اگر چن بار خواستگار اومده و بخاطر مشکلت رفتن کلا خواستگار دیگه خونه را ...

ببخش گلم نمیخوام ناراحتت کنم ولی من خودم پارسال درگیر ی بیماری پوستی شدم دستم پوست ریزی کرد و کلی جوش زد 

یبار حواسم نبود ب بدن همسرم دست زدم با لحن خاصی گفت بمن دست نزن و اینو ب بخاطر بچه هم می‌گفت که دست ب بچه نزنم من واقعا دلم شکست💔گفتم نکنه خدایی نکرده برا شما هم پیش بیاد و هر روز بخواد نیش زبون بزنه و قلبتو بشکونه 

حسبی الله
وای دقیقا همینو میخام بخدا اکسم ذره ای مشکل نداشت با مشکلم اصن میگف ابن حرفا چیه چرا بدم بیاد توعم ع ...

پس چرا اکست تبدیل به همسرت نشد؟؟مشکلی پیش امد؟؟؟

من نظرم اینه ظاهر دست ادم نیست با یه بیماری با یه تصادف یا صانحه از دست میره مهم اخلاق و منش خوبه ک برای ادم میمونه

ببخش گلم نمیخوام ناراحتت کنم ولی من خودم پارسال درگیر ی بیماری پوستی شدم دستم پوست ریزی کرد و کلی جو ...

ن بابا غلط می‌کنه همون اول میگم بعدشم این فرق داره عشقم وقتی من از اول گفتم وقتی خبر داره وقتی خودش قبول کرده پس خیلی بیجا می‌کنه از این حرفا بزنع

پس چرا اکست تبدیل به همسرت نشد؟؟مشکلی پیش امد؟؟؟من نظرم اینه ظاهر دست ادم نیست با یه بیماری با یه تص ...

اکسم اخلاقای بدی داشت خیلی بد 

دروغ میگف 

خسیس بود خرج نمی‌کرد 

حق داشتی با ادم دروغگو و خسیس نمیشه زندگی کرد

اره گفتم چون با بیماریم اوکیه قرار نیس تن به ذلت بدم

حوری بهشتیم باشی اونا ی چیزی پیدا میکنن ک تو سرت بزنن پس توجه نکن ..من لاغرم با یکی اوکی بودم تو دع ...

منم لاغر بودن مثل باربی،همه میگفتن خیلی لاغرم یکی دلم رو خیلی سوزوند بهم می‌گفت استخون ،لاغر مردنی و...الان که چاق شدم بهم میگه چاقال گوشتی،دیوونه شدم نمیبخشمش مثل یک پشیمونم که چاق شدم به خودم میگم کاشکی لاغر بودن خاک بر سر کسی که بهم می‌گفت مردنی 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

انشالله یکی خوب قسمتت

انشالا قسمت خودت