2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شهرت نیستم عزیزم یکعدد تپل خسته بی اراده دعا کن منم استارتشو بتونم بزنم

بی اراده نیستیم، چاقی علاوه بر کلی مشکل جسمی که باعث بی حالی و بی رمقی میشه، تا دلت بخواد مشکل روحی روانی هم ایجاد میکنه! 

توی یکی از رژیمهام 40 کیلو کم کردم! از یه دختره افسرده و بی حالو تنبل تبدیل شدم به بمب انرژی، با وجود اینکه رژیم باعثه کم شدنه انرژی میشه ولی من نسبت به چاقیم خیییییییلی سرحال و پرتحرک شده بودم! الان دوباره چاق شدم و برگشتم سره پله اول

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بی اراده نیستیم، چاقی علاوه بر کلی مشکل جسمی که باعث بی حالی و بی رمقی میشه، تا دلت بخواد مشکل روحی ...

اره بخدا اصلا انگار دلم زندگی نمیخواد.من ۸۹ کیلوام  ی بار منم شدم ۶۸ باز برگشتم بشم ۷۵ هم راضیم ولی انگار جون ندارم

یک عدد خسته کم اراده

ماهاوابسته ایم من خودمم تنهای نمیرم هیچ جا

نمیدونم دلیلش چیه،ولی میدونم اگر حتی یکی دورادور باشه که با هم یه کاری رو انجام بدیم،توی انگیزه من خیلی اثر داره! اگر طرف پیشم باشه که دیگه نور علی نوره! من مادرشوهرم پایه بود،ولی هروقت میرفتم پیشش،بعدش با شوهرم دعوام میشد,منم عطاشو به لقاش بخشیدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم