2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس مقاومت کن اگه متنفری فایده نداره ببین قیافش به دلت میشینه یا نه براش ذوق داری ک باهاش بیرون بری ...

مسئله قیافش نیست یا وضع مالیش 

چون قیافش خوبه اینا وضع مالیش هم خیلی خیلی پولدار 

مسئله رفتار و تهدیدش هست قبلا خبر نداشت که من به یه مشکل مالی خوردم زیاد اصرار نداشت اما الان که فهمیده پدرم سرطان داره و برای درمانش یکم مشکل مالی دارم پافشاری می کنه تهدید که اخراج می کنم از کار و از این حرف ها 

مسئله قیافش نیست یا وضع مالیش چون قیافش خوبه اینا وضع مالیش هم خیلی خیلی پولدار مسئله رفتار و تهدیدش ...

پس میگه به زور زنم شو؟؟

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
مسئله قیافش نیست یا وضع مالیش چون قیافش خوبه اینا وضع مالیش هم خیلی خیلی پولدار مسئله رفتار و تهدیدش ...

اختلافتون زیاد؟

یعنی اون دوتای دیگه هم طلاق گرفتن؟

آره متاسفانه من که جدا شدم خالم گفت منم طلاق دخترمو میگیرم نمیدونم میخواستن منو منصرف کنن یا چی یه مدت دخترشو نگه داشت اونم اون مدت با دوس پسر مجردیش ارتباط گرفته بود یه روز اومد و گفت مادرم کتکم زده و فلان مدتی با داداشم زندگی کرد و در آخرم جدا شد اونام از اول نمیخواستن ولی مثل من متنفرم نبودن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

وا دیوونس ؟

خب میتونست سعی کنه دلت رو بدست بیاره جای تهدید 

نمیدونم اینجوری که میگی بدرد زندگی نمیخوره بازم خواستی بیشتر آشنا شو با مشاوره هم در تماس باش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
از چه نظر تازه اختلاف سنی مون زیاده من تازه ۲۰ اینا شدم اون ۳۶

خر پیره ولش کن برو جای دیگه کار کن تف کن تو صورتش بگو پات لب گور شغلت چیه

بگو دلم پیش کسی دیگس

خب اخراج می کنه منم دانشجو ام و هیچ حقوق خوب و اینکه تایم کاریش کمه 

بخاطر شرایط درمان 

خواهر وسطیم کنکوریه پول کلاس های اون 

اصلا شرایط خوبی ندارم و گیر کردم 

وا دیوونس ؟خب میتونست سعی کنه دلت رو بدست بیاره جای تهدید نمیدونم اینجوری که میگی بدرد زندگی نمیخوره ...

آوایل پیشنهاد ازدواج نداده بود و همش خودشو نزدیک میکرد منم خوشم نمیومد بعد که فهمید اره کارم گیره شروع کرد به اینجور کارا 

واقعا خدا پولو به کیا میده