2777
2789
۱۶ سالگی ازدواج اجباری داشتم نه هرگز عشقی نیومد هر روز نفرت بیشتر در نهایت چند ماه به سختی گذشت و بع ...

شما ک اختیار طلاق گرفتم داشتین چرا اختیار ازدواج نداشتین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاءالله که خوشبخت بشی گلم چقدر سخته که آدم عاشق کسی نباشد و مجبور به زندگی با اون باشه

بله سخت تر اینکه اون شخص دوستت نداشته باشه و ادم خوبی هم نباشه انشالا شمام خوشبخت بشی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
پس بنظرتون اگه دوستش ندارم باهاش ازدواج نکنم ؟؟

اگه قبلا کسی تو زندگیت نبوده یعنی رابطه نداشتی و اینکه حدودا پنجاه درصد برات اوکی هست مشکلی نداره خب بیشتر بهش فکر کن باهاش حرف بزن ببین چجوریه شاید بهترین باشه

بله سخت تر اینکه اون شخص دوستت نداشته باشه و ادم خوبی هم نباشه انشالا شمام خوشبخت بشی

ممنون ولی فک نکنم من بشم چون فک کنم اخر سر مجبور بشم ازدواج کنم باهاش و یجورایی تنفر دارم ازش

شما ک اختیار طلاق گرفتم داشتین چرا اختیار ازدواج نداشتین؟

به راحتی نبود دو سه بار دیت به خودکشی زدم تا مرگ پیش رفتم و راستش قبلش گولم زدن پدر که نداشتم مامان و خالم گفتن عقد کنید علاقه میاد و به گفته خودشون دعام گرفته بودن ما ۴ تا هم بازی بودیم دوتا دختر خاله دوتا پسر خاله عاشق هم بودیم ولی به عنوان زن و شوهر هیچ کدوم راضی نبودیم فقط مادرای بی فکر ۴ نفر رو به طلاق کشوندن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید