و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍
هفته ۲۶اوایل احساس خستگی داشتم و همش دلم میخواست تو خونه باشمبعضی وقتا هم حالت تهوع از ماه سوم چهارم ...
کی رفتی واسه تشکیل قلب؟اون موقع حالت تهوع داشتی؟
فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اخه چرا اینجوری شده هرچی هم پیش میره بدتر میشهخدا نگاهمون کنه خود بارداری سختی های جسمی خیلی داره دی ...
خیلی سخت شده واقعا
خدا خودش کمکمون کنه
این دوره زمون اینقد مشکلات و مساعل سختی تو زندگی ها هست که دیگه توانایی اینو نداریم واسه بچه هم خودمونو نابود کنیم
مساعل خانوادگی مساعل مالی و هزارتا چیز دیگه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما بارداری ب من خیلی دعا کن خیلی انشاالله شما هم میری میبینی بچت سالمه و ی دوره عالیو پشت سر ...
توروخدا برام دعا کن
انشاءالله به حق حضرت فاطمه که شماهم بارداری عزیزم
باردار شدن یه داستان دوران بارداری هزار داستان
همش ترش همش استرس همش نگرانی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم میفهمم انشاالله به حق امام رضا خدا خودتو نی نی تو حفظ کنه و ی بارداری راحت داشته باشی
مرسی قربونت ممنونم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خدا که منم😭باورم نمیشه خدا و حضرت فاطمه که سپردم به خودش دیدن چقد درد کشیدم چقد عذاب کشیدم چقد س ...
الهی شکر که الان بارداری انشاالله صحیح و سالم بغلش میکنی
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم