2777
2789
عنوان

10روزه قهریم

125 بازدید | 17 پست

10روزه به قهریم.حتی یک کلمه حرف نزدیک.پولم گفته ازم نخواه...البته درآمد دارم.فقط میپذم میزارم جلو اونو پسرم..جامم جدا نکردم.مثل سنگ میمونه....منم اصلا تمایلی بهش نشون ندادم در صورتی که تو دلم آشوبه.خیلی تو طول روز گریه میکنم...خیلی تنهام و همش میخوابم.عصبی شدم.خونه پدرمم برم همش میپرسن چرا تنها اومدی....خستم.مقصرم خودشه.گرچه پر هم میشه از سمت خانوادش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موضوع چی بوده؟

در کل مشکلات زیاد داریم.خیلی خاله زنک.خیلیییی

مثلاً چرا عمو شب یلدا دعوت کرد نرفتیم...آخه عمش پشت من خیلی حرف میزنه...از شب یلدا باهم بد شدیم.والا نذاشت منم خونه پدرم برم.میدونم مادرش پرش کرد.حتی خودش گفت

چرا گذاشتی انقد طولانی شه قهر خیلی بده میفهممت منم اصلا نمیتونم حالم بد میشه ب نظرم ی کاری کن دوس بش ...

خودش گفت دیگه حرف نزنیم و پولم نخواه....گرچه ماهی نهایتا ۱تومن بده به من....حتی گفت طلاق منم گفتم بهتر

در کل مشکلات زیاد داریم.خیلی خاله زنک.خیلییییمثلاً چرا عمو شب یلدا دعوت کرد نرفتیم...آخه عمش پشت من ...

خدا لعنت کنه کسایی که نمیذارن زندگیا شاد و ارام باشه و اتیش میزنن به زندگیا

خدا لعنت کنه کسایی که نمیذارن زندگیا شاد و ارام باشه و اتیش میزنن به زندگیا

واقعا.من با خونه نداشتند بسازم با ماشین نداشتنت ...با اخلاق بدن...بعد تو سر این چیزا قهر کنی..حالا آقا میگه تو پول بده ماشین بخریم باهم ولی بنام اقا.....منم داغ کردم