2777
2789
عنوان

داداشم جلو زنش سکه یه پولم کرد

829 بازدید | 48 پست

از داداشم متنفر شدم دیشب خونه مادرم بودیم داداشم و زنشم بودم'داداشم ۵سال از من بزرگتره ولی زنش از من کوچیکتره'حالا دیشب داشتیم شام می‌خوردیم برگشته میگه شوهرت چقدر اشتهاش زیاده بعدش گفت خودتم خیلی شکم داری از بچگی اینطور بودی زنش زل زده بود بمن'من از زن داداشم بی احترامی ندیدم تابحال ولی با این حرف داداشم ازش متنفر شدم و دیگه جوابش نمیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی نمیدونستم سهم تورو میخوره یا از جیب تو میخوره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فدا سرت من بدترش شنیدم دیدم کلا انگار خانواده‌ای ایرانی یسری هاشون فرهنگ شو شبی کسی که بین گاوها بزر ...

اره بخدا اولش فکرکردم زنش پرش کرده بعد دیدم نه این داداشم از اولم گاو بود

میگفتی مگ تو پول دادی ما خوردبم؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

اصلا تعجب کردم از رفتارش دهنم بسته شد

شوهرت بود؟؟؟؟بهش برنخوزد؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

از داداش خودت حرف شنیدی بعد از دختر مردم متنفر شدی ....والا بعضی عروسا خیلی بدبختن  عنوانتو دیدم اومدم ببینم زن داداشت من نیستم اخه خواهر شوهرا منم این مدلین  داداششون حرفارو میزنه قهرش با منه 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜