2777
2789
عنوان

دلشو نداری نیا و نخون لطفا

617 بازدید | 48 پست

سلام خانوما پریروز دوستم بر اثر تصادف جونشو از دست داد 

و فوت کرد و.... وارد حاشیه هاش نمیشم 

اما برای غسل و کفن همراهشون رفتم و دوست داشتم کمکشون کنم... دین گردنم بود 

ک یهو دیدم گفتن ناخن داره و... هم ناخن دست کاشت داشت هم پا. 

بهمون گفتم ناخن هاشو ی جور ک زخم نشه جاییش و.. جدا کنید 😔خیلی برام سخت گذشت...

دنیا هیچی نیست جز درد... 

مراقب اعمال و کارا و... باشیم 

ب شخصه دیگ حتی لاک هم نمیزنم... 

ببخشید اگ ناراحتتون کردم فقط خاستم بدونید بعد مرگ چ بلایی سرمون میاد و چحور از دنیا میریم 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا رحمتش کنه چن سالش بود دوستت چقدر این دنیا بی ارزشه خدا 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

باید کاشت بردارن، غسالها، طوری که زخم و..نشه اسیب نبینه، میت، درحین کاراگراین اتفاق بیافته بایدکفاره بدن

وچون نمیشه، ممکن جراحت و..ایجادبشه، اصلا نمیکنن، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چیزای دیگش هم بگو من دوست دارم بدونم

صحنه از جلو روم پاک نمیشه 

بدن زخمی و بخیه های نا متقارن و بدن سرد و آرایشی ک روی صورتش سیاه شده بود و.... 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

خدا رحمتش کنه چن سالش بود دوستت چقدر این دنیا بی ارزشه خدا

27 سالش بود 

مگه چجوری جدا کردن؟؟؟کشیدن😐😢😢😥😥😥😥

با چاقو جدا کردن ولی خیلی سخت مخصوصا ناخن پا 

واقعا ارزش نداره . اون غسل و و ضو و نمازی که ادم بدرستی بخونه یه دنیا می ارزه برای ادم چه این دنیا چه اون دنیا . میشه ادم فقط برا شوهر تو خونه لاک بزنه یا با چسب موقت، ناخن کاشت اماده که هست تو بازار ( منظورم فقط مصنوعی نیست بلکه با مواد کاشت هم اماده میکنن بعضی خانوما و میفروشن ) بزاره و برا اعمال برش داره . لاک نمازی هم که از همه راحت تر 

ان شالله هممون در هر دو دنیا سر بلند باشیم 🥺 اسی خدا رحمت کنه دوستتو روحش شاد تسلیت میگم بهت🥺🖤

خدا رحمتش کنه والا من خودم مخالفم با ناخن و اینا و کلا ساده بهتره بنظرم ولی حتی اگه ناخن هم باشه بعد ...

🥲من از دید خودم گفتم حس کردم چقد اذیت میشه وقتی دارن اینجور ناخن هاش جدا میکنن برای منی ک دیدم صحنه سختی بود