2777
2789
عنوان

دلشو نداری نیا و نخون لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 48 پست

روحش شاد عزیزم تسلیت میگم 

درست میگی انسان هر لحظه باید برای مرگ آماده باشه منم بخاطر همین ماجرا ها و نماز و غسل و ... فقط برای عروسی و عقدم کاشت زدم و دیگه نرفتم سمتش

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ایرادش کجاست آروم مگه درنیوردین؟

عزیزم کلی گفتم من خودم چند ساله کاشت میکنم و از همچین روزی خبر نداشتم از اینک یهو مرگ تو چ وضعیتی بیاد مث دوستم سراغم 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

🥲من از دید خودم گفتم حس کردم چقد اذیت میشه وقتی دارن اینجور ناخن هاش جدا میکنن برای منی ک دیدم صحنه ...

چرا رفتی اون صحنه رو دیدی نباید میرفتی...اینجوری حالت بد هم نمیشد

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

باید کاشت بردارن، غسالها، طوری که زخم و..نشه اسیب نبینه، میت، درحین کاراگراین اتفاق بیافته بایدکفاره ...

گفتن غسلش قبول نیست و باید ناخن هاش جدا کنید 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

الان دیگه به خاطراینکه کفاره گردنشون نیاد نمیکنن، کدوم شهرهستید

یکی از شهر های استان اصفهان 

ولی خانومی که اینجا غسال افتخاری بودن و از تجربیاتشون نوشته بودن گفتن اصلا ناخون هارو نمیکنیم

بله نمیکنن

شایدخانواده خودمیت کندن، وگرنه غساله ها نمیکنن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چرا رفتی اون صحنه رو دیدی نباید میرفتی...اینجوری حالت بد هم نمیشد

ی حسی داشتم ک باید برم کمکشون و دین گردنمه شستن میت خودش ی جورایی ثواب داره و اصلا توقع چنین صحنه ای نداشتم کاش نرفته بودم 

عزیزم کلی گفتم من خودم چند ساله کاشت میکنم و از همچین روزی خبر نداشتم از اینک یهو مرگ تو چ وضعیتی بی ...

عزیزم مرگ برا همه هس و میدونیم چه زود چه دیر سراغمون میاد ولی زیادی فکر کردن بهش البته به نظر من باعث میشه دلسرد باشیم از همه چی هر وقت کاری انجام دادیم بگیم که چی آخرش میمیرم

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر