2777
2789
عنوان

داداشم جلو زنش سکه یه پولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 48 پست
نه کسی مقصر نیست خودشون حیوان زادشدن

دآری به پدر مادر اسی توهین میکنی چرا😃

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از داداش خودت حرف شنیدی بعد از دختر مردم متنفر شدی ....والا بعضی عروسا خیلی بدبختن عنوانتو دیدم اوم ...

چون میخوان داداشمون بسوزونن درکل مخالف این کارم عروس بی گناه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
دقیقا واسه منم اینطوره

خدا بالاسره خواهر شوهر بدی نبودم و نیستم هرچند زن داداشم خیلی ببر و بیاره  حتی یبارم بهش بی احترامی نکردم خدا شاهده .....ولی شانسم از زن داداش بودن نیاورد 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
چون میخوان داداشمون بسوزونن درکل مخالف این کارم عروس بی گناه

راستش قهر باشن زندگیم بهشته حتی یه روزم سرکلشون پیدا شه تو زندگیم کلا همه چی عوض میشه از بس نحسن ....ولی خب بعضی زن داداشا اش نخورده دهن سوخته ان 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

شوخی های خواهر برادری دیگه!!!!!

حالا داداش من هروقت منو‌میبینه جلوی هرکسی هم باشه میگه چطوری پاندای من!!!!

در عوضش منم میگم چطوری کچلک !!!

همیشه هم میگه ابجی میدونی از وقتی رفتی خونه شوهر قدت کوتاه شده!!!

شوهرم اوایل پرسید چطور میشه قد آدم کوتاه میشه مگه؟ داداشی مهربون برداشت جلو همه گفت از طولش کاشته شده به عرض خواهرم اضاف شده

البته ما عادت داریم به شوخی های  بی مزه اش