من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
احترام و اقتدار و خوش اخلاقی زیاد خودگذشتگی و قناعت نکنید همیشه صادق باشید از همین اول راه قناعت نکنید گف چیزی بخرم بخرید گرون بود بخرید ارزشتون همیشه ببرید بالا
از خانواده خودتون اصلا بدی نگین در مورد وضعیت مالی وخصوصیات اخلاقی مادر وپدر وشوهر خواهرتون هیچی نگید نه تعریف نه بدی،وقتی رفتید خونه خودتون همون اول حتما برای خودتون ماهیانه تعیین کنید برای دخل وخرجتون که هی نگید پول بده ،پشت سر پدر ومادر همسرتون اصلا بدی نگید جلوی همسرتون چون مطمئنا از اونا دفاع می کنه ووجهه شما بد میشه،اگر خصوصیات اخلاقی بدی دارن کمتر رفت وامد کنین،همیشه آراسته وارایش کرده وبا لباس میهمانی وبا وقتر اونجا حضور پیدا کنید،واین که تو عقد سعی کنید لباس برای خودتون زیاد بخرید که در جریان باشن خونه پدرومادرتون خیلی لباس می پوشید وهمیشه شیک بودید،واین که وقتی خونه خودتون رفتین خیلی به خانواده همسر روندید که هرروز برای شام وناهار خونتون باشن سال سه چهار دفعه کافیه،ودر مورد ظرف شستن خونه مادرشوهر دو دفعه بشورید یک دفعه بشینید تا وظیفتون نشه