بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم قصد دارم بخرم ولی اصولا تب هرچی که داغ شد و خریدم خیلی کارامد نبوده
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دقیقا منمممم ولی به نظرم از بند و وکس بهتره شنیدم مارک فیلیپس هم خوبه
اره منم فیلپس رو شنیدم خوبه قیمتش هم یه مقدار کمتر از براون هستش
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من تازه خریدم و دو سه تا موی زائد دارم زیر چونم میزنه ولی خب از ته نمیزنه کاملا و یه نقطه سیاه میمونه از موی زائد و راضی کننده نیست راستش واسه موی نازک خوبه
برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن
مطمعنید اصله؟ من شنیدم فیکاش اینجورین که بعد شیو نقطه میمونه از مو
والا نمیدونم اصله یا نه هرچند فروشندش جعبه مدل فیکشم نشونم داد من منظورم موی زائد بود که مشخصه به هرحال از از ریشه نمیزنه من موهای بالای لبم رو باهاش زدم راضیم هیچی معلوم نیست
برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن