2777
2789
دو ماه آره دیگه واقعن خوندم دیگه😅 نخونده که نمیشه

ببین اخه میگن چندین ماه باید بخونی من دیگه اعصابم خسته میشه نمیتونم خیلی زیاد

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
دقیقا حرف هاتون خیلی درسته همین اولیا که همیشه خدا از معلم طلبکار هستن که تو شاد هم بذاره تکالیف رو ...

اره واقعا مردم  فقط یه طرف قضیه رو  میبینن همون بچه هام فردا پس فردا از معلم  پیر ایراد میگیرن ما هم خودمون دانش آموز بودیم  یکم باید رو راست باشیم با خودمون ۴۵سال بشه طرف سه تا بچه با شوهر یعنی ۴۹ساله می تونه امتحان بده تو شهر ما داشتیم طرف عروس و دوماد داره تازه معلم شده واقعا حق خوری برا جوون های آینده الان ده هشتادیا نصفشون ترک تحصیل میکنن برا این که آینده ای نمیبینن کاش یکم خودمون کوتاه بیایم و به فکر نسل بعد باشیم طرف تا ۴۰به خدا که شغلشو می تونست انتخاب کن نخواست الان یکاره اومدم با همون امتیاز ناچیز تاهل و فرزندش از دختر ۲۶27ساله زده جلو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره واقعا مردم فقط یه طرف قضیه رو میبینن همون بچه هام فردا پس فردا از معلم پیر ایراد میگیرن ما هم ...

واقعا بی انصافی هست 

بعد جالب اش اینه هیچی هم بلد نیستن من خودم چند تا همکار دارم که از این ماده ۲۸ اومدن با امتیاز تاهل و فرزند به خدا هیچی نمی فهمه که به بچه درس بده این خودش حق الناس هست 

واقعا بی انصافی هست بعد جالب اش اینه هیچی هم بلد نیستن من خودم چند تا همکار دارم که از این ماده ۲۸ ا ...

واقعا نمیدونم چرا تو این ماجرا هم بی سوادا قبول میشن با سواد ها خودشونو میکشن نمیشه عجیبه 

اتفاقعا خیلی افتضاح به نظرم اگه یکی دنبال کار بوده باشه تا قبل سی ۳۵برا خودش یه کاری کرده طرف دختر پ ...

آدم ها حق دارن تلاش کنند ربطی به سن هم ندارد ،هر کسی در هر سنی که قانون مشخص کرده باشه می‌تونه آزمون شرکت کنه ، کسی که بخونه و امتیاز بهتری بیاره قبول میشه .

قبول نشدنتون رو گردن بچه داشتن بقیه نندازید .

بچه اونقدر ها امتیاز نداره 

امسال ۷۰ در صد کتبی است ، راحت میشه از رقبا پیشی گرفت

البته کسی که بخونه قبول میشه 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

آدم ها حق دارن تلاش کنند ربطی به سن هم ندارد ،هر کسی در هر سنی که قانون مشخص کرده باشه می‌تونه آزمون ...

من ربطی به قبول شدن خودم ندارم خانوم فعلا که سهمیه های دیگه بیشتر از تاهل و فرزندم هست ما میگیم قانون هم داره اشتباه میکنه تا ۴۰سال بر میداره طرف قرار تو ۷۰سالگی بازنشست بشه. هیچ بچه ای معلم ۵۰سالشم دیگه قبول نداره 

اره حق تلاش برا همه هست ولی این ۴۰سال ها تو دوره خودشون اگه تلاش میکردن می‌شد. همه هم می خوان معلم شن هر بی سر و پایی دیده انگار این ارگان زیاد میگیرن فوری ثبت نام میکنه شرط سنی زیاد همه رشته ها رشته های غیر مرتبط تو کدوم ارگان دیگه ای بود غیر  آموزش پرورش 

شما ناحق نگین همه ی اون چهل سال ها بالا سی ها به خدا اگه تو نسل خودشون تلاش کرده بودن چه آزاد چه دولتی داشتن کار میکردن 

جوون های الآن چی بگن که امثال اونا جلوشونن نه دولتی می تونن کار داشته باشن نه آزاد با این وضع پول دارن بزنن

شما اگه تو این سنی و الان اعتراض میکنی به حرفم بعد فارق التحصیلیت دنبال کار رفتی چقدر آزمون دادی ؟ درس خوندی برا آزمون دیگه با خودتون رو راست باشین نگین آزمون نبود که الان تست های سال ۸۹هم حتی ۸۵هم  جزوه تست هایی که ملت میخونن 

من ربطی به قبول شدن خودم ندارم خانوم فعلا که سهمیه های دیگه بیشتر از تاهل و فرزندم هست ما میگیم قانو ...

شما به مردم لقب بی سرو پا و گشاد میدی 

من با کسی که چنین ادبیاتی داره صحبتی نمیکنم 

من ربطی به قبول شدن خودم ندارم خانوم فعلا که سهمیه های دیگه بیشتر از تاهل و فرزندم هست ما میگیم قانو ...

شما به مردم لقب بی سرو پا و گشاد میدی 

من با کسی که چنین ادبیاتی داره صحبتی نمیکنم 

من هم استخدام آموزش پرورش هستم هم دانشگاه درس دادم و درس میدم 

بچه ها معلم فهمیده نیاز دارن نه بی منطق

آدم ها حق دارن تلاش کنند ربطی به سن هم ندارد ،هر کسی در هر سنی که قانون مشخص کرده باشه می‌تونه آزمون ...

درسته هر کسی حق تلاش برای زندگی اش داره

اما خب وقتی فرد قراره تا ۶۵ سالگی کار کنه حتی ۷۰ سالگی

و با جمعیت و شلوغی کلاس ها چجوری یک فرد با این سن می تونه کارایی لازم رو داخل کلاس درس داشته باشه؟ در این سن و سال هم اکثر فرداد بیماری های روماتیسم و گردن درد و کمر و....بیماری دارن (طبیعتا چون دیگه سنی ازشون گذشته) حتی فراموشی بعضی مطالب کم حوصلگی  و ...همه ی اینا کیفیت تدریس رو به شدت میارن پایین در نتیجه دانش آموزان بی سواد تحویل جامعه میدن 

درسته هر کسی حق تلاش برای زندگی اش دارهاما خب وقتی فرد قراره تا ۶۵ سالگی کار کنه حتی ۷۰ سالگیو با جم ...

دانش آموزان بی سواد تبعات غلط بودن سیستم آموزشیه 

در ضمن معلم ها از یک سنی به بعد ساعت کارشون بدون کسر حقوق کمتر  میشه و همین الان هم تعداد زیادی معلم بازنشسته داریم که مجدد دعوت به کار شدن 

تجربه خیلی مهمه ، چیزی که جوان ها ندارن 

نه تجربه زندگی نه تجربه تدریس و کلاس داری

فردی که چند بار امتحان داده و قبول نشده باید دنبال ایراد مطالعاتی خودش باشه نه اینکه بگه بقیه جای منو گرفتن و.....

دانش آموزان بی سواد تبعات غلط بودن سیستم آموزشیه در ضمن معلم ها از یک سنی به بعد ساعت کارشون بدون کس ...

الان اکثر بازنشسته ها دعوت مجدد به کار رو قبول نکردن نمونه اش مامان و خاله ام و همکارهای اونا چون خودشون هم میگن دیگه کشش تدریس رو ندارن انواع درد گردن کمر زانو رو هم دارن اما خب در مقایسه با معلم جوان مخصوصا فارغ التحصیل های فرهنگیان یکی از یکی با سواد تر روش های تدریس بروز تر خلاق تر هم تو مقطع ابتدایی هم متوسطه واقعا در مقایسه با بیشتر استخدامی های ماده ۲۸ فرهنگیانی ها بهتر هست حتی مدیران مدارس هم میگن این حرف رو این ماده ۲۸ رشته های غیر مرتبط مثلا فرد لیسانس برق داره شده معلم ابتدایی 

الان اکثر بازنشسته ها دعوت مجدد به کار رو قبول نکردن نمونه اش مامان و خاله ام و همکارهای اونا چون خو ...

منم دبیرم و میبینم چقدر  دعوت به کار مجدد داریم که پذیرفتن 

بالاخره ماده ۲۸ هم درس خونده و قبول شده ، قطعا مثل فرهنگیانی ها تجربه چهار سال درس خواندن در محیط آموزشی رو ندارن ولی پودمان های که میگذرونن خیلی کاربردی و مفید است برای روش های نوین آموزشی و کلاسداری

اما تجربه شخصی من اینه که هیچ چیزی جای تدریس در کلاس رو نمیگیره 

منم دبیرم و میبینم چقدر دعوت به کار مجدد داریم که پذیرفتن بالاخره ماده ۲۸ هم درس خونده و قبول شده ، ...

خب برای دانشجو های فرهنگیان هم دوره کار آموزی میذارن که برن با محیط مدرسه آشنا بشن کار کنن در دوران دانشجویی و قبل از فارغ التحصیلی 

ماده ۲۸ همگی که سابقه تدریس ندارن شاید از ۱۰ نفر ۲ نفر سابقه تدریس داشته باشن بعد دوره های اونا فکر کنم ۳ ماه اینا هست که مدت کوتاهی در مقایسه با کار آموزی و مدت تحصیل دانشجو های فرهنگیان 

شما به مردم لقب بی سرو پا و گشاد میدی من با کسی که چنین ادبیاتی داره صحبتی نمیکنم

احتمالا خودتونم تو همین سن به جایی رسیدین و با سهمیه و پارتی رفتین جلو که الان حرف من رو بی منطق میدونین اتفاقعا تمام اساتید باسواد دانشگاها هم با من موافقن آدمای بی منطقی نسل بعد خودشونو نمیفهمن 

آدم های ناموفق شکست های خودشونو گردن بقیه میندازن و قبول نمیکنن ناکامی های خودشون به علت رفتار غلط خودشونه

شما به جای برچسب زدن به من و این و اون ، بشین خوب بخون که انشالله قبول بشی و یه آدم جوان و سر و پادار و غیر گشاد راه پیدا کنه به آموزش و پرورش

دیگه خودت ماشاالله تجربه داری و می‌دونی روال آزمون و مصاحبه چطوریه 

انشالله امسال قبول میشی