2777
2789
بابام موج گرفتش ولی حتی پیشو نگرفته که جانباز حساب شه ولی ایثارگر هست حتما میرم دنبالش مرسی

پس آنچنان درصد زیادی ندارن

به هر حال بخونی قبولی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرط سن که داره ، نهایتا تا چهل سال میتونن شرکت کننبه نظر من خیلی هم خوبه چون کسی میاد و قبول میشه که ...

اتفاقعا خیلی افتضاح به نظرم اگه یکی دنبال کار بوده باشه تا قبل سی ۳۵برا خودش یه کاری کرده طرف دختر پسر خودش با لیسانس دکترا بیکارن بعد چون سه تا بچه داره تو ۴۵سالگی آزمون میده و قبولم میشه چون امتیازای دیگه ایم داره همه که سابقه ندارن بعد تو ۷۵سالگی هم از کار افتاده میشه تازه می خواد بازنشسته بشه 

ظلم در حق جوونای مملکت  چهل ساله تازه یادش افتاده آزمون استخدامی بده؟والا توتاشون که قبل تلاش کرده بودن یه چیزی شدن این  ده شصتیایی که ببخشین قبلا گشاد بازی در آوردن  الان باعث میشن یه مشت جوون دیگه بیکار بمونن برا نسل های بد و این ماجرا قرار هعی ادامه پیدا کنه  به خدا اگه تو کار آزادم زده بودن  که خیلیاشون زدن و بازم دنبال کار دولتین 

به خاله بازنشست من گفتن بیا سر کار گفت من با پنجا سال سن بیام بعد دو تا دخترم تو خونه بیکار باشن کاش اینارو بگیرن متاسفانه هیچ عدالتی نیست از نظر من قبلا تا ۳۰سالگی میگرفتن حالا همه تا اون سن تلاششونو می کردن نمیشد میزدن تو کار آزاد 

راسته میگن فقط امسال و سال دیگه میگیرن بعد جمع میشه ازمون🥲من تابستون تموم میکنم

بودجه ندارن دیگه می خوان از بازنشسته ها استفاده کنن و ۳۵سال کنن خدمت رو فکر کنم دیگه تا سال بعد باشه چون چند جا شنیدم خودم معلمم

اتفاقعا خیلی افتضاح به نظرم اگه یکی دنبال کار بوده باشه تا قبل سی ۳۵برا خودش یه کاری کرده طرف دختر پ ...

دقیقا حرف هاتون خیلی درسته 

همین اولیا که همیشه خدا از معلم طلبکار هستن که تو شاد هم بذاره تکالیف رو فلان کنه بهمان کنه حالا معلم ۲۷ ۲۸ ساله جوونه حالا می خوان با یه معلم ۷۰ ساله ۶۵ ساله کنار بیان؟؟؟!!! جالبه همین افراد می خوان سن ۴۰ نباشه بشه ۴۵ معتقد هم هستن که حوصله و سلامتی به سن و سال ربطی نداره😏😏😏

بچه ها انقد امتیاز به تدریسی های غیرانتفاعی و نهضت و پیش دبستانی و اینا دادن با سهمیه شهدا و ایثار و ...

غیر انتفاعی امتیاز نداره فقط حق التدریس ها و نهضتی های آموزش و پرورش دارن مهد هم فکر کنم مهد های دولتی شامل میشه نه خصوصی