بچه ها من در شرف ازدواجم و سینه هام کوچیکه با اینکه خیلیم لاغر نیستم خجالت میکشم ولی پروتزم میترسم بزارم بعدا میخوام بچه دار بشم خیلی زشت بشه میشه کمکم کنید
همه میگن این چیزا ملاک نیست و مگه طرف باید بخاطراین چیزابخوادت مگه میخواد کالا بخره. ولی بعدازینکه این چیزا رونادیده گرفتن و ازدواج کردن میان پست میذارن شوهرم میگه سینه هات چقدرکوچیکه و میره زنای خوش هیکل اینستارو لایک میکنه و دید میزنه . بنظرمن خیلی مهمه بدون خجالت درموردش صحبت کنین میخوادبخواد نمیخواد نخواد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من نه جلوبندی دارم نه صندوق عقب دیگه خودت بگیر...😂
یه کمر باریک دارم الحمدلله
مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂
تو هم صافه صافه ؟ عین کف دست ؟ 😂من نه جلوبندی دارم نه صندوق عقب دیگه خودت بگیر...😂یه کمر باریک دار ...
واقعا مثل کف دست صافه؟
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
ومن😂بابا من کلا برج.ستگی از هیچ طرف ندارم فقط شکم دارم😂🥺
من فقط لاغرم وگرنه چاق بشم ...اوووف😂😂😂
چون ژنتیک ما خوبه ولی من لاغرم 😢😂
مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂