2777
2789
عنوان

میترسم فیلمم پخش بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 78 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونا خارجین این چیزا مهم نیس واسشون

کی گفت مهم نیست. مهمه. من یه فیلم دیدم دختره تو دوران مجردیش تن فروشی میکرد.بعد یکی از افراد فیلم گرفته بود از رابطه. بعد ازدواج دختر فیلمه رو کرد عامل زور گیری

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
کی گفت مهم نیست. مهمه. من یه فیلم دیدم دختره تو دوران مجردیش تن فروشی میکرد.بعد یکی از افراد فیلم گر ...

این دختره اهل کجا بود ؟

Tunnel Vision                                                                  

باشه

عقل نداشتتو ب کار بنداز من با چینی و تایلندی ها هم حرف زدم اسکرین شات از عکسم میگرفتن حتی مخفی میفرستادم  حالا ترکیه ای ها جای خود🤣

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

کی گفت مهم نیست. مهمه. من یه فیلم دیدم دختره تو دوران مجردیش تن فروشی میکرد.بعد یکی از افراد فیلم گر ...

تو کدوم کشور چنین کرده بود ؟

Tunnel Vision                                                                  

عقل نداشتتو ب کار بنداز من با چینی و تایلندی ها هم حرف زدم اسکرین شات از عکسم میگرفتن حتی مخفی میفرس ...

اولا شما برو به تاپیک های فیک و شوهر کوردت برس

دوما اون چینی چه بدبختی بوده دیگه از تو شات میگرفته