2777
2789

کاش گروه بود

اینجوری کع ما نمیتونیم بگیم خوندیم نخوندیم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعدشم اونایی که گذاشتین مثلا فلانی شروع از بهمن پزشکی فلان

اونا سال قبل قشننگگگگ خوندن مثلا دانشجوی پیراپزشکیه طرف،مرخصی میگیره برا کنکور امسال میخونه 

ینی صفر نیست 

کاش منم مثل اونا شروع میکردم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بعدشم اونایی که گذاشتین مثلا فلانی شروع از بهمن پزشکی فلاناونا سال قبل قشننگگگگ خوندن مثلا دانشجوی پ ...

سال چندی 

اصلا نخوندی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

منم تق و لق خوندم

یه روز میخوندم یه هفته نه

با نخوندن فزقی نداره🥲

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

سال چندی اصلا نخوندی

سال شونصد 

من نظام قدیمم یه رشته دیگه خوندم لیسانس گرفتم

باز می‌خوام کنکور بدم

منم تق و لق خوندمیه روز میخوندم یه هفته نهبا نخوندن فزقی نداره🥲

منمممم

سال شونصد من نظام قدیمم یه رشته دیگه خوندم لیسانس گرفتمباز می‌خوام کنکور بدم

چند ساله 

لیسانس چی 

هقققققق خوشبحالت 

من 3 ساله پشت کنکورم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا