2777
2789
کاش گروه بوداینجوری کع ما نمیتونیم بگیم خوندیم نخوندیم

دلیل اینکه گروه نزدم اینه که دیگه وقت برا حاشیه نداریم قراره بعضی ها بیان بگن نمیشه و ذهن درگیر میشه یه راه ارتباطی میزارم برای بچه ها که گزارش کار بفرستن و بزارم تو کانال

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو سالی میشه لیسانس گرفتمرشته ای که به دردم نخوردشیمی خوندمعزیزم مهم اینه که میخوای به چی برسیمن ادم ...

واقعین چجوری 

من خسته شدم ول کردم ناامیدم

وای ارزومه الان برم 

شیمی بخونم  بعد سریع مهاجرت میکنم میرم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

واقعین چجوری من خسته شدم ول کردم ناامیدموای ارزومه الان برم شیمی بخونم بعد سریع مهاجرت میکنم میرم

مگه میشه مهاجرت کرد باهاش 

هعیییییی

یکم بخونی یه کوچولو هااا شیمی براحتی قبول میشی

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

گروه داریم با چند تا نی نی سایتی دیگه داریم می خونیم خواستی آیدی بده

آیدی تل ندارم توام نداری؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

مگه میشه مهاجرت کرد باهاش هعیییییییکم بخونی یه کوچولو هااا شیمی براحتی قبول میشی

دولتی بودی 

رتبت چقد بود

اره بابا  االان دلم مهاجرت میخواد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

کاش گروه بوداینجوری کع ما نمیتونیم بگیم خوندیم نخوندیم

نه گروه چت میکنن هیچکی نمیخونه

همین کانال اسی عالیع فقط کاش ادامه بده همینطوری 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕