2777
2789

مانامزدیم ولی هنوز عقد نیستیم

با اینک میاد خونمون و کنار همیم. اما کنار خانوادم خودشو کنترل نمیکنه ب.و.س میخاد یا دستمو میگیره ب بهانه مختلف

یا وقتی بیرون میریم با ماشین تو خیابون  یا ب زور من و میبره جاهای پرت نمیتونه خودشو کنترل کنه بوس میخاد یا بغل یا کلنننن رابط... میخاد اونم تو ماشین 😑

یا پیش دوستاش فک کنم گفته بود ک رلیم چون قبلن رل بودیم الان تازه نامزد کردیم

یا کلن کسی پشت سرم ی دروغ بگه نمیرینه بهشش

نمیدونم چیکار کنم🤕

ینی کم عقله یا بی غیرت؟

ببخشینا کم عقل تویی که عقد نیستی رابطه ج داری

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشینا کم عقل تویی که عقد نیستی رابطه ج داری

عزیزم😐وقتی تنها گیرم میاره کارخودشو میکنه حتی اگ من التماس و گریه ام‌کنم  انگار‌من و نمیبینه اون لحظه حتی‌اگ‌بمیرمم 

عزیزم😐وقتی تنها گیرم میاره کارخودشو میکنه حتی اگ من التماس و گریه ام‌کنم انگار‌من و نمیبینه اون لح ...

یه نوعی تجاوزه

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..