2777
2789
عنوان

نامزدم ی ادم کم عقله یا بی غیرت❓❓❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 72 پست
عزیزم😐وقتی تنها گیرم میاره کارخودشو میکنه حتی اگ من التماس و گریه ام‌کنم انگار‌من و نمیبینه اون لح ...

بعد شما چجوری جرئت کردی با این آقا رابطه داشته باشی 

فکر کنم خودت هم عقلتو از دست دادی 

الحمدلله رب العالمین ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😐وقتی تنها گیرم میاره کارخودشو میکنه حتی اگ من التماس و گریه ام‌کنم انگار‌من و نمیبینه اون لح ...

رسما تجاوزه چرا باهاش ادامه دادی تا الان؟؟؟

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉
😑انگار‌ازم دفاع نمیکنه نمیدونم ی طوریه رفتارش شک‌کردم شاید کم عقله

تا عقد نکردین مطمئن شو، بخدا قحطی شوهر نیست. بی گدار به آب نزن...حواست ووخیلی جمع کن، مرد هیز و هولی نباشه، یه عمر زندگیه.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

وا بی غیرت چیه اینا همه عادیه تو نامزدی

رابطه جنسی ن

من کسی رو دیدم ۷ماه ندمزد بودن پسره فقطططط دستشو گرفته...با اینکه جووونش بهش وصل بودااا...ولی گف هرچی حرمت داره...حالا دقگه رابطه جنسی قبل حتی عقدم عادی جلوه ندین

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
بعد شما چجوری جرئت کردی با این آقا رابطه داشته باشی فکر کنم خودت هم عقلتو از دست دادی

رابطه کامل نداشتیم

لاپا.... 😑 من گفتم عزیزم چنبار التماسش کردم حتی باهاش حرف زدم در این مورد هربار‌گفته ک ن خودمو کنترل میکنم اما وقتی ک تنها میشیم انگار من و نمیبینه

هیچکدومشون فقط زیادی داغه 

ولی خب اگه میدونی اینجوری اذیت میشی باهاش اتمام حجت کن 

البته شوهر منم اینجوری بود قبل عقد وقتی صیقه بودیم نمیتونست خودشو کنترل کنه و البته الان 16 ساله باهمیم همچنان مثل روزای اوله و ن کم عقله ن بی غیرت 

این اصلا نرمال نیست😑

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

ن شاید زیاد فیلم دیده تمایل پیدا کرده ب تو ماشین و...چون تاثیر میزاره 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
😑انگار‌ازم دفاع نمیکنه نمیدونم ی طوریه رفتارش شک‌کردم شاید کم عقله

خودت فکر کن یک عمر زندگی 

تو اذیت میشی میدونی چقدر حاملگی بدن زن را نابود میکنه بچه به دنیا بیاری این آقا فقط فکر رابطه هست

ازدواج اینطوری ارزش نداره

پس نظرتوچی ینی اصلابحرفات گوش نمیده..؟

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.