2777
2789
عنوان

نامزدم ی ادم کم عقله یا بی غیرت❓❓❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 72 پست
می‌دونی رابطه بدون محرمیت زنا محسوب میشه .چرا وقتی تو ماشین ازت رابطه میخاد دوباره باهاش سوار ماشین ...

اخه بعضی وقتا واقعن مجبورم ک مثلن قراره بریم بازار ی چیزیو بگیریم اول کار خودشو میکنه بعد میگ بریم بازار 

رابطه کامل نداشتیملاپا.... 😑 من گفتم عزیزم چنبار التماسش کردم حتی باهاش حرف زدم در این مورد هربار‌گ ...

تورو خدا به خودت و شخصیتت ارزش قائل شو 

اجازه نده بهت تجاوز کنه

شاید نخواستی زنش بشی

الحمدلله رب العالمین ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطه جنسی نمن کسی رو دیدم ۷ماه ندمزد بودن پسره فقطططط دستشو گرفته...با اینکه جووونش بهش وصل بودااا. ...

رابطه جنسی کامل نه اما منم همسرم خیلی از این کارارو می‌کرد تو ماشین یا جای خلوت نمیتونست خودشو نگه داره به نظرم جز اینکه گفت. با التماس رابطه برقرار میکنه بقیه اش برا دوران نامزدی عادی هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اخه بعضی وقتا واقعن مجبورم ک مثلن قراره بریم بازار ی چیزیو بگیریم اول کار خودشو میکنه بعد میگ بریم ب ...

چقد پست .من یه آشناها مون این کار را کرد و بعد هم نامزدی را بهم زد گفت چطور راحت با من رابطه داشتی لابد با پسرای دیگه هم بودی ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌فقمواظب این مورد باش

شوهرت گرمه از نظر جنسی شوهر منم همین بود دقیقا اینا صفر کیلومتر هستن تازه دیده بنده خدا ذوق مرگ شدن ...

حتی ندیده باشنم یه مرد نرمال خب دلش رابطه می‌خواد دیگه اتفاقا به نظرم اگر کاری نکنه جای شک داره که ممکنه طرف سرد و بی بخار باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
رابطه جنسی کامل نه اما منم همسرم خیلی از این کارارو می‌کرد تو ماشین یا جای خلوت نمیتونست خودشو نگه د ...

بله...اما واقعا هر چی ممکنه...از کجا معلوم مثل همسر شما خوب باشن؟ خودمون ک میدونیم چه روحی چه جسمی دخترا آسیب میبینن اونوقت...حتی بعدا ام ممکنه در آد که اره چرا گذاشتی و..

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
چقد پست .من یه آشناها مون این کار را کرد و بعد هم نامزدی را بهم زد گفت چطور راحت با من رابطه داشتی ل ...

خیلی میترسم والا میگم شاید کم‌عقله اینطوری میکنه یا شایدم بی غیرت

تازه ندیده یکسال و ۴ماهه منو میبینه

🤣🤣🤣🤣اسییییییی

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه