2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله همه چیزو کامل درک میکنه هرکار بگم انجام میده درکش عالیه

نگران نباش به خرف میاد سرتومیخوره

پسرداداشم ویکی ازاقواممون بعد سه سال هم کامل نمی تونستن حرف بزنندودرحد چندکلمه

الان مثل بلبل حرف می زنند

یکیشونوگذاشتن مهد خیلی بهترشد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بله همه چیزو کامل درک میکنه هرکار بگم انجام میده درکش عالیه

این گربه سخنگو هست اونو براش دانلود کن 

من با این پسرم رو راه انداختم 

اینم منو کشت تا حرف بزنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من خودم ۳ سالگی زبون باز کردم

الان با یکی صمیمی بشم اینقد باش حرف میزنم طفلک سردرد میگیره

خیلیم پر حرفم🥲

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

منم داداشم اینطوری بود و خجالتی کلا کم صحبت میکرد و شخصیتش اروم و ساکت بود 

تخم کبوتر بدید بخوره خیلی تاثیر داره=)

و اگه بازم خوب نشد فک کنم به یه متخصص سر بزنید مفید باشه

لطفا لایک نکنید❤

اگه اطرافتون بوده که دیر زبون باز کنن نگران نباش

نوه ی منم الان ۲سال و ۵ماهشه چند تا کلمه بیشتر نمیگه ولی طرف دامادم ۳به بعد حرف میزنن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹