2777
2789
بله همه چیزو کامل درک میکنه هرکار بگم انجام میده درکش عالیه

پس مشکلی نداره

پسرا کلا دیرتر حرف میاد

سعی نکن بهش بگی بگو مثل رادیو در روز براش توضیح بده فقط همچیو تند تند نه اروم کلمات کوتاه بگو و هدفمند بگو مثلا بگو اب میخورم تو لیوانم اب ریختم بهش نشون بده

ببرش بیرون بزار همچیو لمس کنه و براش توضیح بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هی بهش نگو اینو بگو اونو بگو 

همون کلمه هایی که بلده رو تکرار کن و یه کلمه با تمرکز و کشش بیشتر بهش اضافه کن مثلا میگه آب بگو آب میخوای ؟ بااااااشه آب میدم ، بفرمایید یه لیواااااان آب توپ رو بلده بگو توپو بیاااااار توپ رو اورررردددییی؟ توپ رو ببر توپ رو بنداز توپ باااااللا توپ پایبین 

بعد یک سره جمله ردیف نکن براش

هر چی میگی  ده ثانیه طول می‌کشه تا بچه دریافت کنه پس ده ثانیه مکث کن منتظر باش یه چیزی بگه دوباره بعدی رو بگو 

اول باید کلماتش رو زیاد کنی تا کم کم به جمله برسه 

نری بهش رنگ و اسم حیوان یاد بدی چیزایی که توی طول روز زیاد باهاشون سرو کار داره اسماشون رو اگزجره همینطوری که گفتم کش دار و بلند بگو وقتی هم که میخوای حرف بزنی هم قدش شو صورتت  به سمتت باشه حرکت لب هات رو ببینه  

کتاب بسیار زیاد براش بخون ولی کتاب شعر نباشه شعر تعداد کلمات بچه رو زیاد نمیکنه بیشتر کتابهایی که براش می‌خونی متنی باشه بعد موقع کتاب خوندن کنارش دراز بکش یا بشین که صفحه کتاب رو بتونه ببینه حتما 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

منم دخترام هیچ نمیگفتن حتی ماما وبابا هم نمیگفتن کم کم اطرافیان شروع کردن استرس دادن که بچه رو دکتر ببر گناه دارن و...منم میخواستم ببرم شوهرم قبول نمیکردو میگفت بچه هام سالمن ولشون کن الان دوسال ونیمه هستن یهو یک ماه پیش زبون باز کردن وکاملا انگلیسی صحبت میکنن به من میگن مامی به پدرشون ددی 

نظرشمام محترمه