2777
2789
عنوان

پدر حیوون صفتم مامانمو کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 60 پست
آره مامانم تا انقدری بشم فقط بخاطر من و خواهرم مونداجازه ندارم تنها برم وگرنه بابام منو کتک میزنهتا ...

هر وقت بابات هار شد درجا زنگ بزن ۱۲۳فوریتهای اجتماعی .سرویسش میکنن.خیلی خواست حرف مفت بزنه یا دوباره شروع کنه شماهارو ازش میگیرن میدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو پزشکی قانونی ینی چی زده گوشت کم شنوا شده؟فک کردی خیلی دختر خوبی میشی با سکوت؟ نه تو فقط اینجوری ...

کی ببره 

مامانم که نمیبره اگه میتونست وقتی بابام دستشو زده بود شکونده بود میرفت همون موقع

مامانم ادعاش میشه قوی شد اما هنوز همونه 

من بدبخت کجا برم شهر غریب

کی ببره مامانم که نمیبره اگه میتونست وقتی بابام دستشو زده بود شکونده بود میرفت همون موقعمامانم ادعاش ...

خودت برو ولی قبلش به مشاور مدرستون بگو چ اتفاقایی سرت اومده قشنگ راهنماییت میکنه

چرا منو مسخره میکنی نمیتونم حالم بده الانم دارم تایپ میکنم دستام میلرزه

مسخره نکردم حرفی واسه گفتن ندارم

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌