2777
2789
چرا نمیاد عکسم دوسات پیش پست کردم

سایت خرابه عزیزم😁مثل همیشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر کی یه نقصی داره دیگه🥲ولی همینجوریش هم به نظرم عالی هستی

آخه چون چهره م ظریفه بینیم واقعا تاثیر خیلی بدی رو زیباییم گذاشته

عمل کنم از چهره ی متوسط تبدیل میشم به زیبا :)

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
وااای عزیزم شوخی میکنم 🙄

منم موافق عملم ولی بدم میاد از این جور ادما مثلا دخترخالم با اینکه حتی خیلی خوبم نشده خیلی چسی میاد انگار چیه🙄😂

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

آره منم قبول دارم شانسیه واقعا معروف ترین دکتر یا بی تجربه ترین دکتر هم میتونند خراب کنند هم میتونند ...

گوشتیه؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من وقتی فی لتر میندازم رو صورتم بینیمو کوچیک کنه خوشگل میشم بنظرت بیسشو دارم؟

منم فی لتر مینداختم خوشگلتر میشدم 

چندتا دکتر رفتم میگفتن تغییر نمیکنم عمل نکن و فلان ایراد نداره 

در نهایت عمل کردم ۵۲روزه اطرافیانم میگن تغییر کردم 

اگر صورتت ظریفه و بینیت ایراد واضح داره دلت خواست عمل کن وگرنه عمل نکن به استرسش نمیارزه من بیچاره شدم با استرسش 

می آید هر آنچه باید 🌱