انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم ۵۰درصد دخترا بینیشون رو عمل کردن ولی فقط ۲۵درصدشون زیبا شدن چون بیسشو داشتن...چه پزی میخوای بد ...
خیلیییی شانسیه دخترخال من با اینکه خوب هست ولی بهش نمیاد 😧شبیه بی اعصاب ها شده بعد یه دکتر ممکنه ده تا رو خوب عمل کنه ولی بیست تا رو خراب کنه بیسم هست بقول شما
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
من نظرم اینه )نطر شخصیههرکس یه نظری داره(ولی مطمئن باش تو همونجوری که هستی خیلی زیباتر از عمل ها زیبایی هستی واقعا میگم عمل هرچقدر هم که کم باشه بازم یه بخشی از اصالت چهره ی فرد رو میگیره اما هرچیزی که خوشحالت میکنه همون درسته این نکته هم در کنارش در نظر بگیر
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
عزیزم ۵۰درصد دخترا بینیشون رو عمل کردن ولی فقط ۲۵درصدشون زیبا شدن چون بیسشو داشتن...چه پزی میخوای بد ...
این درصدا ازکجااوردی😄
نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂