2777
2789
عنوان

همسر من افسردگی شدید داره

262 بازدید | 57 پست

و یک روزهایی واقغا حالش بد میشه امروز میخواستم بیام خونم پدرم گیر داد برسونمت منم مجبوری قبول کردم امدم خونم همسرم خوب رفتار نکرد به زور حرف میزد خیلی ناراحتم به نظرتون جلوی بابام ضایع شدم؟ به بابام گفتم فلان مشکل واسه چکش به وجود امده و....ناراحته ولی از وقتی بابام رفته خیلی ناراحتم .اصلا حالم خیلی گرفته شده خیلی زشت شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا روانشناس نمیرهدست خودش نیس باور کن اون بیشتر اذیت میشه منم همینم

به نظرت صایع شدم؟ خیلی از وقتی بابام رفته ناراحتم از ناراحتی خوابیدم.قرص نمیخوره روانشناس رفته یه مدت قرص داده بود بدتر شد 

مجروح جنگیه .یک روزهایی توی حال خودش نیست خیلی ناراحت میشه

منظورتون دفاع مقدسه؟خب اگر ایشون ببخشین مشکل اعصاب روان دارند که مسلما خانوادتون تا الان پی بردن دنبال درمانشون بگیرین تا کنترل بشه خودشونم کمتر رنج ببرن

منظورتون دفاع مقدسه؟خب اگر ایشون ببخشین مشکل اعصاب روان دارند که مسلما خانوادتون تا الان پی بردن دنب ...

اره ۱۳ سالگی خرمشهر بوده.اعصاب روان نه اونطوری که دارو بخواد.ولی توی یکماه یک روز تا دوروز به شدت افسرده میشه.همین ولش کنی خودش خوب میشه ولی بدبختانه پدرم افسردگیشو دید.ارومه فقط خیلی توی خودش میره