2777
2789
عنوان

همسر من افسردگی شدید داره

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 57 پست
همه هم دوره ای هاش قرص میخورن

بله بااید مصرف کنه

و بیمار های اعصاب شدیدا لجوجن و میگن دارو اذیتشون میکنه اما همراهشون باید اگاه باشه‌حتما مصرف کنن و به حرفشون گوش نده

حتی تو دهانشون چک کنه که قرصو نگه ندارن

همسر منم افسردگی داشت

حتی تشخیص اختلال دو قطبی دادن براش

یمدت رفت تحت درمان

و واقعا از هر مردی اطرافم هست عاقل تره

دکتر خوب پیدا کنید و مشکل حل شدنی رو‌ حلش کنید

آدم افسرده دست خودش نیست

عادت های اتمی و اثر مرکب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شمارو انتخاب نکرد؟ خودت هنوز بهش فکر میکنی؟

چون ترسید، من جسورم و مادرش که به شدت این ادم تحت کنترلشه یه دختر توسری خور میخواست و پیدا هم کرد براش، اینم الان به جای اینکه اسم دختررو بگه بهش میگه اُمُل!

و اینکه بین خانواده هامون یک بحثی پیش اومد سر افکار مادر مریضش و بی تاثیر نبود.

نه، چون خیلی اذیتم کرد، من سنی نداشتم و با رفتاراش به من اسیب روانی شدیدی زد، جوری که من افسردگی شدید گرفتم.

ازش نمیگذرم، همین که تا اخر عمر به زندگی بدون عشق محکوم شد حقشه.

چون ترسید، من جسورم و مادرش که به شدت این ادم تحت کنترلشه یه دختر توسری خور میخواست و پیدا هم کرد بر ...

ای بابا چقدر ماجرا داشتی.واقعا خانواده ها بعضی وقتها مقصرن.من قضاوت نمیکنم ولی دل شکستن تاوان بدی داره

ای بابا چقدر ماجرا داشتی.واقعا خانواده ها بعضی وقتها مقصرن.من قضاوت نمیکنم ولی دل شکستن تاوان بدی دا ...

یه بار ۱۰ شب از سر کار برمیگشتم

خسته و هوا هم سرد

قبلش سر ماجرایی که من هیچ تقصیری نداشتم زنگ زده بود من هزارتا فحش ناموسی داد به من، من انقدر بدنم یخ کرد اون لحظه که نگهبان دوید سمت من...

تا فهمیده من رسیدم میخواسته با ماشین بیاد دنبال من و صحبت کنه باهام که خواهرم گفت مادرش با چشماش نشوندش که حق نداری بری! البته من اینو دو سال بعد فهمیدم.