2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400150 بازدید | 77658 پست
این روشی که میگین چطوریه؟میشه کامل توضیح بدی عزیزم

روش خاص نداره حنا از عصر درست کردم گزاشتم رو بخاری به اصطلاح دم کشید 

شب کشیدم کف پاشون و پلاستیک رد کردم روشم جوراب پوشیدن 

صبح پاشدن شستن  

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=367314328]العی زودی نصیبت بشه پاییز چند وقت پیش با شوهرم همینجوری از زندگی و گذر عمر ..حرف م ...

عزیزمی 

پاییز جان عقل ؟چی نوشتم مگه ؟یوقت سو تفاهم نشه .نشد پستمو پیدا کنم مجدد بخونم 

هرچی گفتم خودم گفتم 

یوقت برداشت بد نداشته باشی 

وااای مهسا جانبخدا نمیشه فکروخیال کرد الان شوهرم گوشی نداره قرض گرفتهرفتم سر شب گوشی قبلیشو دادم تعم ...

زندگیه دیگه با همین فکرا میگذره ..

عزیزمی پاییز جان عقل ؟چی نوشتم مگه ؟یوقت سو تفاهم نشه .نشد پستمو پیدا کنم مجدد بخونم هرچی گفتم خودم ...

نه نه بد ننوشتی گفتی عاقل هستم 😎😎😎

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
@masumehjoon ریپلای نشد رو پستت☹️همون زدم اعلاناتم دیدم پاک شده گفتم ببینی چی بوده پاکیده 😉😁نترس ...

بورس  هیچیش معلوم نیست قبلا هم گفتم تو این کشور بورس فرمایشیه میبینی هر وقت بازار دلار و طلا افزایشی میشه بورس ریزش میکنه

به نظرم بردار پولتو عزیزم😘

@royayezendegi    

برای خورشید پس از شبهای طولانی

@ای_داد_بیداد    

جیران کجایی انگار یکی از بچه ها گفت که نیستی. 

جیران بیا تا حرف بزنم میترسم نگم و از دنیا برم 😅😅

مدیریت: 

یه نفر که همتون هم خوب میشناسیدش  از چهار منبع حقوق شوهر، حقوق معلم، یه کار پاره وقت و اجاره خونه هاش پول میگیره و هر ماه سکه امامی میخره🤣🤣🤣 بعد میگه من هر چی ببینم میخرم اصلا حساب کتاب نمیکنم.

چطور تو حساب کتاب نمیکنی وقنی ده بار میری یه مغازه میگردی تا آینه حموم و شیرآلات از یه پیرمرد که مغازه اش کهنه اس بخری تا مناسبتر در بیاد😅😅😅

از محل کار شوهرت کارتن کارتن ماکارونی و تن ماهی فلان انبار میکنی که قیمت مناسب تر در بیاد برات. تا تاریخ داره این وسایل استفاده میکنی و تو انبارت پر از خوارکی هست🤣🤣🤣

همه چیز تعداد بالا میخری و فلان و خیلی چیزهای دیگه😅😅😅😅

حیف و صد حیف که نمیشه همه حرف رو زد ولـــــــــــی باید گفت مدیریت بوی..... میده. 😅

دوستان کنجکاو یه ذره پست ها رو بخونن متوجه میشن منظورم کیه😜

باز هم چس کلاس گذاشتن و طبل تو خالی. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

مدیریت که میخونم دوست دارم تک به تکشون تگ کنم تمام حرفاشون بهشون یادآوری کنم ولی رویا تاپیکت میره تو حاشیه و میترکه🤣🤣🤣

@royayezendegi    

رویـــــــــــــــــــــــــــــا 🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
@ای_داد_بیداد جیران کجایی انگار یکی از بچه ها گفت که نیستی. جیران بیا تا حرف بزنم میترسم نگم و از د ...

نه نه اصلا قبول ندارم ،،،،اتفاقا من خیلی دوسش دارم یکی از کسایی که مدیریتش عالیه به همه چیزم میرسه هم وسایل ،پس انداز و خوراکشم خوبه ،،،درست درامدش خوبه اما مدیریت خوبیم داره ،،،،برنامه غذایی و رفتار با اشناهاش و دوس دارم

مدیریت که میخونم دوست دارم تک به تکشون تگ کنم تمام حرفاشون بهشون یادآوری کنم ولی رویا تاپیکت میره تو ...

من خودم مخصوص جدیدا خیلی ریز نمیشم تو مخارج اما بعضی جاها حواسم هست پول و سفت میگیرم در عوض جاهای دیگه جبران میکنم ،،،من اصلا واسه تفریح خسیسی نمیکنم اما میبینی وسیله خریدنی خیلی میگردم و قیمت مقایسه میکنم