2777
2789
عنوان

همسر من افسردگی شدید داره

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیگه چرا

که اینجور مواقع اموزش دیده باشید چگونه رفتار و عمل کنید که این مسائل پیش نیاد

و اینکه شما هم به مرور زمان روانتون دچار اسیب خواهد شد خواه یا ناخواه پس باید اگاه باشید

شرایط زندگی شما خاصه خانم

ببببن تعبیر مایع منی وکرم رو جدا جدا در اینترنت جستجو کن همچنین اگه ناراحته تعبیر حالتش

ممنونم از اینکه تاپیک منو خوندید و قصد کردید کمکم کنید

خیلی برام ارزشمنده راهنماییتون

انشاالله که مشکلتون حل میشه💌

اره ولی الان یکروزه باز حالش بد شده

در صورتی که اگر دارو مصرف کنه داروهاش اثر تثبیت کننده ی خلق و خو رو دارن و دیگه هی خلقش تغییر نمیکنه و ثابت میمونه، اما داروهای ضدافسردگی فقط شادی اورن و سروتونینو افزایش میدن که به درد زمان هایی که روی مود شادی هست نمیخوره

ممنونم از اینکه تاپیک منو خوندید و قصد کردید کمکم کنیدخیلی برام ارزشمنده راهنماییتونانشاالله که مشکل ...

خواهش میکنم بعضی خوابها واقعبه بعضی ها نه.زمان خواب مهمه .قبل اذان صبح‌خبلی واقعی در میاد.من هروقت تعبیر خوابمو کلی پیدا نمیکنم‌جزییاتشو سرچ میکنم

خواهش میکنم بعضی خوابها واقعبه بعضی ها نه.زمان خواب مهمه .قبل اذان صبح‌خبلی واقعی در میاد.من هروقت ت ...

بله حرف شما کاملا درسته

من کلا همه ی خوابام تعبیر میشه به همین خاطر وقتی میبینم خیلی تعبیرش مهمه برام

انشاالله جزئیاتشو سرچ کردم خیر باشه

ولی به گوشم رسیده به خواهرم گفته به زنش گفته من دوستت ندارم چون سنم داشت بالا میرفت و خانواده اصرار کردن باهات ازدواج کردم، دختره هم گفته من قیافتو دوست ندارم و چون خودمم دیر شده بود باهات ازدواج کردم، همش هم سراغ منو میگیره ولی من با مرد متاهل کاری ندارم.