2777
2789

عموم جوون فوت کرده تو دعوا به روح عموم که ۲۴ ساله  فوت شده فحش داد 

بعد خانواده مادریم پشت سرم چرت و پرت میگن  مامانم از خانوادش دفاع میکنه کارشوتو توجیحه میکنه  منو میکنه آدم بده 

بعد جلوم از خانواده پدریم بد میگه  و انتظار داره منم چیزی نگم بهشون  از خانواده پدریم دفاع میکنم خانم گارد میگیره 😐  مامانم به روح عموم  که عاشقش بودم فحش داد منم به روح پدرش فحش دادم 

۵ امین کاربریمه😠این دیگ با شماره بابام اومدم رحم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جفتتون باید بستری شید

دهن منو اون باز میکنه اول شروع میکنه بد گویی از خانواده پدریم بعد فحش میده انتظار داره منم بگم بله خانم شما راست میگی 

کارتون خیلی زشته

تن کسایی که دستشون از دنیا کوتاه هس رو چرا میلرزونید

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

دهن منو اون باز میکنه اول شروع میکنه بد گویی از خانواده پدریم بعد فحش میده انتظار داره منم بگم بله خ ...

عزیززز من جوری رفتار کن انگار وجود نداره

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

عجب!

ببین اون ک برات میمونه پدرو مادره. وقتی کمی بزرگتر شدی میفهمی حتی دیوونشم ارزشش از عمو دایی  عمه... عالی بهتره.

پدر و مادر و بعد کمی پدر بزرگ مادر بزرگ دلسوزن.

عمه خاله عمو.... پشم بچشونو  بیشتر میخوان تا جون فامیل ، بچه خواهر؛ بچه برادر😂.

اینا زمان میبره تا متوجه بشی.

اما قطعا مادرت کار اشتباهی کرده فحش داده کسی منکر نمیشه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

چرا من همیشه طرف مادرمم اصلا هم از خانواده ی پدریم دفاع نکردم همیشه حقو به مادرم دادم

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
چرا من همیشه طرف مادرمم اصلا هم از خانواده ی پدریم دفاع نکردم همیشه حقو به مادرم دادم

آخه مادر من مادر نیست خانواده مادریمم یک قرون ارزش ندارن 

مامان من عین نامادریاست  آدم بی ارزشیه 

خانواده پدریت واجبن یا مادرت؟ جوابش نده سکوت کن بگو تو درست میگی

مادرمم واجب باشه  حق نداره  به اموات من فحش بده فحش نداره خانواده پدریمو فحش بده 

من نمیتونم که سکوت کنم 

زنیکه ۴۰ سالشه روح عموی جوونمو فحش میده

ابن چه طرز حرف زدن در مورد مادرتونه، یکجوری حرف میزنی آدم فکر می‌کنه نامادریتونه.

Tunnel Vision