2777
2789

توی سالن قرار بستیم برای عروسیم هزینه ۱۲ میلیونه تا عید هم صدرصد ۱۵/۱۶میلیون میشه اینم بگم هزینه اشو هم شوهرم هم خانواده اش دارن میدن اونا وضع مالی خوبی ندارن 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر خودت معمولیه خوبه خودت میدونی اوضاع همسرت متوسطه

بنظر خودم تقریبا زیاده چون اونا متوسط رو به پایینن با یه عروسی تو طرف های ما حدود ۷۰۰ میلیون شایدم بیشتر خرج بیاره 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

منم خرداد ۱۲ تومن دادم برای پکیج کامل عروس

مال منم پیکج کامله قراره تا عید بیشتر بشه

خوبه 

من ۳سال پیش عروسی کردم 

۵ ونیم میکاب  ۳۳۰۰ لباسم 

با این تورم خوبه 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بنظر خودم تقریبا زیاده چون اونا متوسط رو به پایینن با یه عروسی تو طرف های ما حدود ۷۰۰ میلیون شایدم ب ...

اونکه اره ولی خودت میدونی ببین چی میگن بنظرم مناسب ترم میشه گلم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

البته اینا لاکچرین وضعش خوب نیست تو بقیه چیزا مراعات کن از آرایشگاه و لباست اصلا نزن

آره دوست دارم بهترین میکاپ و لباس و بپوشم ولی بقیه هزینه ها رو مراعات میکنم