توی سالن قرار بستیم برای عروسیم هزینه ۱۲ میلیونه تا عید هم صدرصد ۱۵/۱۶میلیون میشه اینم بگم هزینه اشو هم شوهرم هم خانواده اش دارن میدن اونا وضع مالی خوبی ندارن
آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه خوبهمن شهریور ده تومن شد پکیج سی آی پی ولی فقط میکاپو شنیون بود حتی پاکسازی هم جدارفتم دوجلسه خود ...
پیکج من مژه است لنزه تاج یا ریسه یا مروارید از اون گشواره هاست با پاکسازی صورت در کنار میکاپ و شنیون ۱۲ میلیون قیمت الانه عروسیمون انشالله عیده تا عید خانمه گفته میشه ۱۶ میلیون
آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻